En Lørdag på Landet

Jeg ser raskt på klokken, den blinker 23.59 og det er vel egenlig på tide med "en søndag på landet" eller kanskje "En natt på landet".Som kanskje minner mer om tittelen på en heftig erotisk novelle i cupido eller noe i den dur. Men dette spiller selfølgelig ingen stor rolle, siden tittelen er ganske ledig og åpen og ikke setter innholdet til bloggen min særlig i bås.
Sånn utenom at jeg befinner meg på landet sitter jeg her og vurderer om jeg skal switche over til nynorsk eller om jeg skal fortsette på dette bokmål greiene.
Lurer også på om jeg kanskje skal switche fra Nrk til Tv2, men Nrk viser seg å være ganske så lugomt på en Lørdags kveld - After all.

Om det faktisk er noen der ute som leser dette begynner vel kanskje å spørre seg selv, hvor blir e a spennigskurven i all den bokstav røkkla her a? Jo det skal jeg gjerne forteller deg du, den kommer nok ikke særlig tydelig frem i natt. For ikke bare befinner jeg meg på landet, jeg er også døende trøtt fordi omgivelsene får meg til å gjespe av kjedsomhet. Om dette kommer av at jeg er trøtt og kjip samtidi som jeg prøver å skylde på noe crap fordi jeg egentlig er et ganske kjedelig menneske som ikke har en særlig god forteller taktikk, eller om det kommer av for lite søvn natten før er det vel ingen som vet. Men jeg drømmer om å få svar på det en dag.

Livet er fult av skarpe svinger med røde varselslamper om dagen, så oppdateringer kommer vel som perler på en snor. Bare gjør meg tjeneste, se på dette som en dårlig Hotel cæsar episode eller noe lignende, en slik episode hvor interessen din vekkes først i første reklame pausen når bonderomantikk voldtar skjermen som en verpeglad høne.

-Think.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits