Forandring fryder?

wild
Minner fra Tigerstaden <3 Frank, Bella og Bo :) (Og Ponto, men han er usynlig)


Da satt vi her igjen, i det hvite huset som ikke er like hvitt som det i Washington. Kan huske den gang vi var glade for å sitte her sammen, nå er alt blitt så komplisert og alvorlig. Jeg skal bli tjukk og hun skal møte den uvanlige hverdagen.
Livet forandrer seg ganske fort, eller hva? ? ?
Men det går bra, sammen skal vi takle alt. Byggmester Bob sang det så fint.

Har hatt tre fine uker for min del, kjenner meg ikke igjen i meg selv. Got this flying feelings, og det er ikke likt meg.
Fikk 3 på norsk eksamen, som jeg tok i Molde. Muntlig. Ganske bra, mine TO timer med forberedelse tatt i betraktning :)
Så nå har jeg bare en eksamen igjen - SK. Den skal jeg klare. Da har ikke mine tre år på RVS vært helt bortkastet om ikke annet.

Leiligheten vår er ikke så freeeesh for tiden, men støvsugde her om dagen - og vasket klær.
Har drept to edderkopper på kort tid, og det får man ta som et tegn på at noe burde gjøres. Og det gjorde jeg.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Er ikke like flink som min kjære -think til dette blogg-livet, men håper det kommer seg etterhvert.

Vår kjære Stavanger-venn kom hjem til Rau(m)a kommune idag også, men jeg får ikke sett mye til henne. Hun har sin kjære, og jeg har arbeidshelg... Ble så glad når jeg såg hun spiste pomfri med ost, er ikke bare jeg som er usunn ;) Sorry X, men jeg ble glad. Har slik et mat-kick for tiden.... Trallalaaaaaaaaaaaaa.....

Ellers, er det noe mer som nevnes kan?
Jo, du som sitter og smiler til meg og er superduperkjempehyggelig når vennene dine/mine er rundt - men som samtidig sitter og snakker om meg og mitt liv, samtidig som du lyger om hva jeg angivelig har sagt og gjort - du er gjennomskuet for lenge siden. De gyldne skoene kan dessverre ikke kjøpe meg, fetisjert eller ikke.

Nå skal jeg ha en flott aften i det hvite huset, og la oss høres om litt.

- wonder

2 kommentarer

katrine

21.mai.2009 kl.23:54

ha en trivelig kveld sammen med dine
tider, tider... hvem har sagt at alt må bli så komplisert ? Det blir ikke mer komplisert enn hva man gjør det til selv. LIvet har kanskje tatt en annen vending, men barnet i meg gir jeg aldri slipp på. En gjennforening med det gamle som vi var så glad i,er jeg fult og helt med på. Ponto inkludert. Lenge leve det uselvstendige selvstendige,og barndommens glade latter. Uten bekymringer vel og merke. Veien er ikke lang fraalvor til moro.. ignorere er ordet jeg skal frem til. Likegyldighet.

Skriv en ny kommentar

hits