Den raud dystre vin leikar i kvite laken ..

026

Hmm ..
Okei, jeg velger ihvertfall og begynne med det min kjære mor har lært meg oppigjennom åra.
Et kvart rødvinsglass om dagen er annbefallt av ekspert folk lixm. Men da tenker jeg som såå.. Et kvart? okeei. det er da type et halvt halvt glass da eller? siden et helt rødvins glass allerede er halvt (ellerno)

Uansett. I dag har jeg små jogget over trær og STEIN. Drukket rødvin rett fra kilden (dvs flaska.)
Men hva annet er det og forvente, enkli?
Folks øyner sier så mangt. Og etter å ha våknet på sofan i skjerf og lue for ente gang er det vel ikke til å trekke på øyebryne av at det tenker sitt om vedkommede. Jeg støtter tankene (tror jeg) fullt ut, sånn lixm.
Jeg er kanskje en folke kjenner (dessverre)
Men folke dømmende? ALDRI. (nesten.)

I dag har jeg som den Måndalingen jeg tilfeldigvis er vært å råna på næs. Og jeg skal heeelt ærlig innrømme at jeg både viste finger og vinka med en lettere klassisk stil til både den ene og det andre. Det er snakk om og passe inn i omgivelsene tror jeg.
Sjåføren min synger like tonefint som aldri før, og vi stortrivdes mer i dag, en hva som har skjedd på lenge uansett. Men det er vel mer grunnet sigøynerskapet mitt en syngetrivselen i det hele.
Vi fikk uansett dekorere et HELT panser med tanker. Øhm.. Okei, bare for å ha det klart, noe vanlige tanker raser ikke akkurat igjennom det derre panseret i nærmeste garasjemotgang. :)

Livet er til. Som vanlig. Ikke noe nytt og melde der.
Utenom at min nye venn Renate fra Klæbu alltid hatr en eller annen ufin vin til overs for meg. Noe jeg setter umåtelig stor pris på... Selv om det er en nabo jeg sjelden kommer til å låne sukker av.


-Think

027

Én kommentar

Pass på min kjære så du ikke gror fast mellom stokker og stein. jeg vil se deg i høyhelte sko og en horete kjole. DU skal spre glans som aldri før, og vinflaskene skal være vår besteste venn. Den skal ikke en gang være betalt av egen lomme. Du skjønner hva jeg mener, og det er derfor jeg elsker deg som jeg gjør. Kjøkkenfilosofi.

Skriv en ny kommentar

hits