Oslonatten voldtar på ny..

No skal eg triksa littegranne, eg hoppar tilbake i tid.
Til forgje helg, the Oslo weekend. Eg blei ikkje heilt enig med meg sjølv om eg skulle halde turen for meg sjølv, eller dele den med dykk! Du kan vel kanskje tenkje deg kva eg kom fram til?
For det var nett slik det var, som og hoppe tilbake i tid ! Eg møtte så mange gamle kjente at eg var små overbevist over at eg budde der fortsatt.
Oslos utrygge gater var ikkje særleg forandra. Tigerstaden held seg fortsatt (til eit skittent hull og være).
Akerbrygge er kos då, og sjølvklart tulinløkka, karl Johan etc.

Det heile begynte altså Laurdags kveld kl 23.00 i det toget mitt ankom Oslo S.
Eg trippa fornøgd avgarde med kofferten min til jernbanetorget, og hadde fått "streng" beskjed om å komme meg på trikk 13 som ville føre meg videre til skillebekk/Frogner. Kvar min kjære x-sambuar no har busatt seg.
Ufresh og dampende på min første sigg på 6-7 timar sto eg der og venta på at trikken skulle komme. Utruleg nok kom ein gjeng ungutar plystrande bort til meg. "flott" - tenkte eg i det eg hadde sett fram til å døyve ute verden med System of a down på Mp3`n. Men når dei begynte og prate til meg måtte eg då være hyggelig nok til å svare dei. Eg har da trossalt fått manerane mine plassert godt i beinmargen.
Trikken kom og samtalen trippa lett og overfladisk viare.
"Hvor er du fra?"
"Hvor gammel er du?"
"Kan jeg få nr ditt?"
"Er alle damene i Trondheim like pene som deg?"Etter å ha ledd meg igjennom å bli sjekka opp av denne forholdsvis hyggelige 17 år gamle ivrige gutens spørsmål, og løyet på meg en kjæreste og diverse andre ting endte ihvertfall trikketuren med at det ga meg eit kondom, og ønsket meg lykke til videre på ferden, og meinte det var lurt å være føre var med prevansjonen.
-SMART UNGDOM!!!

Uansett...
Eg kom meg til Frogner og blei godt tatt imot av min kjære Frank som allerede var godt på en snurr, vi dro heim til den fine hybelen hans og fresha meg opp litt også. Og hasta videre til Vorsh med naboen. Der helste eg på en del av Franks venner(som var kjempe hyggelige btw) og fikk i meg nok alkohol til at Grandprix finalen tok heilt av i det Noreg stakk av med seieren ! (takk til Alexogfela.)
Vi skippa bortover gatene i gledesrus (og diverse alkoholrus.) Og festa heile natta lang. (Det var jo trossalt 16 Mai)
Det er faktisk første gong i historia at Oslo har hatt ei slik god stemning over byen!!!
Etter og ha besøkt diverse utested og fått med ein god gjeng på ferden endte vi opp på Ballroom. Der dansa vi og svinga oss til taklampa svidde oss i trynet, og det var på tide og gå.
Eg møtte mange nye mennekser, og selfølgelig ein god gammal kjenning som kan det å vrikke både på det eine og det andre ...

Andre og Frank - radarparet! ;)


Så sto sjølvaste 17 Mai for tur. Noregs store bursdag. Eg er i Oslo, kva gjer man om man er i tigerstaden på slik ein "vakker" dag? Helser på Mette Marit og resten av gjengen tenkjer du kanskje? Eg tenkte faktisk å få ein liten gløtt av Ari pene Behn. Men slik blei det altså ikkje. Etter ei tvangsvekking av ein meeget hysterisk Frank som bankar på hybel døra si kl 09.00 og hyler om at vi har forsovet oss etc etc blablabla. vi skal vist i staseleg frokost og på finfin resturant med "gjengen" som han så fint omtalar dei. Vi sender gjest 3 ut døra, eller han finner den vel sjølv så og sei. pusspuss og sjåast seinare. Så tar vi ein dusj, og vaskar av oss gårsdagens fyllesynder før vi kikkar angstanfallet inn i augene i speilbilete vårt, med eit desperat forsøk på å kle på oss finstasen i all vår ganske fulle og alkoholiserte wannabe edrue hast ser vi småsmashing ut i det kl bikkar 10.oo og frukosten allerede m begynn utan oss, ser nok ut til at den må fortsette utan oss også. I og md at Frank ladar ut og vi får eit hyperventilerande annfall på bussen som overbeviser oss til å rygge vekk frå både alle dei norske flagga og alle dei småe ungane i finstas og iskrem, med fløyter og smil om munnen. VI SPRING bokstavelig talt til eit trygt og forlatt sted, snarare noko som minner om eit absurd kontor, for å ladde opp både mobilen og oss sjølve.

Etter type 3 timar og  12 øl seinare r vi klare for fight. Vi skal til Tøyen for å catche opp med vår elskede venn Janita!! Vi får streng beskjed om å ta på oss skuddsikkervest før vi begkir oss ut på tøyen, men vi lystrar ikkje denne gongen heller. Og får ein heller "hygglig" opplevelse ut av det :) Når janita kjem for å plukke oss opp sitter vi midt i narkisgjengen og blir tilbudt sovepillar for 50 kr. hehe. Glad ho dukka opp for å si det på den måten. Kunne nt med søtsøvn. Janita lagar ein ettrlengta svart kaffe (eller det var det vist eg som sto i spissen for) Vi ser oss rundt i leiligheta hennar. FIN!!! Det beste av heile greia er self. - Firstpricehairspray og SEXDUuSJ (for den som anar kva det betyr). herlig herlig

.

Dagen fortsatte opp til Majorstuen og meir svart kaffe, og meeir øl. Lang dag med andre ord. Det var en koslig fest, men Bella bestemte seg for og springe og leike seg med russen i staden for å bli der i stivpynten. Eg om min gammle venn J russla ned til Oslo by, og snakka type svensk ein del for å forstå kvar neste slag skulle bli. Men kvelden med russen tok rask slutt etter ein 17 dagers på fylla i raudebukser er det kanskje ikkje anna og forvente.Men det gikk høglydt for seg på svensk utover kvelden, eg prøvde jo så godt eg kunne å joine inn i samtalen mellom ølet, men var eigentleg mest imponert av at eg fortsatt klarte og halde augene åpne.Meeen no vil eg jukse litegrande og hoppe til det siste kapitelet av kvelden, sidan det før ikkje hadde noko meining eller betydning av noko slag, for mg uansett. Det einaste som skal nevnast er at eg møtte på superhelten VEGARD :D han gjorde et tappert forsøk i og redde meg frå ein lang og trååki natt på karl johann, mn han misslykktes dessverre.


Ihvertfall. Eg satt på ein benk utanfor ei blokk blandt ukjendte vindar, gater og folk. Ein uberkoseleg uteliggar kom bort til meg og tilbydde meg ein golfball til å beskytte meg med slik at eg ikke endte opp voldtatt av heile greia. Søtt. Deretter kom ein overhjelpsom mann frå Paris og var meget bekjymra for at eg satt og benka der heilt  aleine midt på svartaste natta. Korleis eg fant vegen heim er fortsatt eit mirakel ved navn Frank and the funkytaxydriver staring at my legs. Men var jo trossalt en paristur og ein golfball rikare etter den kvelden :DMandag kom endeleg sigande. DVS- STIAN KOM!!! Men han kom ikkje på meg med det første, eg måtte vente tålmodig til dagen etter. Ikkje noko stress igrunn. Eg og Frank gaffla i oss det som var etandes i leiligheta. Beit oss fast i senga heile dagen, medan vi sutta på både sigg og diverse anna avfallstoff. Herligherlig.

Tirsdagen kom sakte men sikkert, og det gjorde Stian også i sin langerma sommerstil. Det var ubeskrivelig bfriande og sjå han igjen, der han sto rett framfor meg med ein avslappa sigg i handa og gliste som om det ikkje var type eit halvt år sida sist gong vi hadde kroppslig og oral omgang p samme tid. Vi visste vel begge korleis det kom til og ende allerede kl 14.00 var vi begge ganske besatt av tanken på noko befriende og iskladt til og hjelpe oss med mimringa...Det kom flire folk og hang seg på muggene våre, og når eg beskriver mugger, er det altso ØLMUGGER eg siktar til, på Eit glas, sjølv om ein ikkje kan sjå vekk ifrå dei andre muggene som tok seg ganske bra ut også.. Med gode venner og god smak og gode samtalar. Sola skin, og livet var rett fint. Men som alle sikkert skjønnar er det ikkje mulig og være supermann heile natta om man tar på seg ølkappa allerede kl 14.00 er den ganske slitt og skitten når klokka bekkar midnatt. Då er det påtide og gi opp kampen og la spiderman seire seg igjennom gatene på egenhand. Bella flyr til flukt på mystisk vis... Og når ho vaknar er det på tide og tussle ut til Mr T the great driver og vende nasen heim igjen... Høyrer høglydte tankar om at ho kommer til å sakne Oslo for ein gongs skjyld denne gongen..Nynorsk(ish)
Inspirasjon:  Are Kalvø
http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=88634821805&h=hK5kh&u=3VAsR&ref=mf
MÅ SJÅAST


-Think

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits