Noen ganger er det Alright - in the morning

Hola alle morgenfugler der ute!


Jeg har nå offesielt ikke sovet på to netter.
Jeg kjenner gjespen boltre seg i kroppen min på samme måte som den herlige fjellduften i Rauma Kommune ,en stille Torsdags morgen09.
Tok nattbussen hjem i natt, og det var kanskje ikke så kjempe ille det altså, bortsett fra at jeg faktisk holdt på og frøys ihjel, overaskende nok, og i den våkne tilstanden jeg var satt jeg der, rett opp og ned og stirret sjalu bort på alle snorkende menneskene.

Når jeg plantet skoene mine trygt nede på togstasjonen ringte jeg taxi sånn at jeg kunne komme meg hjem på en trygg måte, slik taxier gjerne skal fungere. Og gjett om denne taxien her fungerte? Å jo da. En svært så hyggelig dame kom ut og hjalp meg med kofferten og greier. Morgenblid og greier. Praten gikk hele veien hjem faktisk, og jeg følte meg ikke på kanten av utrygg engang. Jeg var enkli ganske begeistra for hele dama.
Så nå har jeg fått litt update om hva som har skjedd rundt om her de siste dagen og gitt. Herlig.

Kom hjem til mamsen min og lagde kaffe til oss. Så skravla vi en times tid før hun måtte på jobb. kjempe koslig.
Jeg har ikke sett henne på en stund, så ordene skal det ikke stå på for å si det slik.
Vekslet et par mld med Ingrid også faktisk. Hun var og våken uforskammet tili i dag. Så hun kommer vel forhopentligvis luskende før fjell-luften tar helt knekken på meg og jeg slokner inne på sofan i "fin været".se som hun glittrer ..Frank og folkene dro til Stocholm med fly ca på samme tid som jeg kom hit i dag tli.
Har hatt et kjempe opphold og håper de får seg en strålande tur:)
Utenom det er det fortsatt litt problematisk med de telefon greiene. Mangler fortsatt en hel del nummer, men det går seg vel til etterhvert. Bare så sykt irriterende at det er mange nummer jeg ALDRI kommer til og se igjen.
Har møtt minst en håndfull intresange mennesker på denne safarituren, og angrer ikke et sekund på noe, selv om ikke alt har vært like festelig - så er det vel slik det skal være.
Prøver fortsatt og venne meg til den nye tuchscreen telefonen og tror nok at det kommer til å ta en goood stund.

Så vil jeg avslutte med og si takk til alle på ica-hausmannsgate i går, for det var kjempe hyggelig og få være der og jobbe sammen med dere ! Fin gjeng. Det skal dere faen meg ha.


Dagens ord:  De som glitre kan, glitre skal.

-Think

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits