Back in business :)

Må ta meg selv i nakken idag, siden Bella ikke er her og gjør det lenger :(
Har ikke blogget på lenge, men det kan vel være fordi jeg har  gjort sååååå mye annet.

Etter det siste innlegget om MJ så fikk jeg ikke lyst å blogge mer, tenk. For hans død var en hendelse jeg ikke trodde jeg måtte oppleve på lenge enda! Trengte litt tid på å bli glad igjen.

Updates from my world:
- Min kjæææææreste lille gullklomp, Bella, har flyttet, som dere sikkert har lest. Hun trenger storbyen og litt mer action enn det som skjer i Rau(m)a Kommune. Can't blame her, selv om det er kjempetrist. Leiligheten vi delte så broderlig (både oss i mellom og hver for oss ;) er nå nedstøvet og ubrukt. Den er bare der, i murhuset, og må leve med den evige matlukten fra polakkene og dunk-dunk musikken som ruver mellom de "tjukke" veggene.
Ekstra trist ble det når hun drog, fordi jeg var ikke hjemme, og hun er så flink til å skrive slike lapper som nesten kan få en gråstein til å bli rørt <3


- Jeg har fått meg ny jobb. Ble litt mye frityrlukt og helgejobbing på gamlejobben. (Ønsker selvfølgelig folka der lykke til videre, litt trist å forlate Guns og co). Men så passer den nye jobben mye bedre, for det er en dagjobb på Gavebutikken TT, og den er stengt på søndager. Dvs masse tid med bestevennen min i helgene :):)

- Var en uke på ferietur, Fig Tree Bay, Kypros. God stemning, god mat ;) , fint vær og hærlig selskap :)

001- Min fine venninne Lise og jeg dro på en impulsiv roadtrip! Vi satte oss i bilen uten helt å vite hvor vi skulle dra, så vi kjørte mot Oslo i første omgang. Et par meldinger og telefonsamtaler senere ble vi enige om å crashe hos Bella første natten, og det ble utrolig morsomt! Hadde en "stor og fin" luftmadrass, som ikke var brukt før, og den viste seg å være myyyyyyye mindre og tynnere enn antatt. Lise var klar med pumpe til å blåse opp madrassen, men vi kunne jo blåst den opp med bare ett utpust, hahaha.
Det ble en trang og hard natt, men det var gøy.
Godt å se Bella igjen også, selv om det ble et kort møte. SAVNER DEG!

029Dagen etter kjørte vi videre til tante Eli-Mathea som bor i Tønsberg. Der fikk vi en SENG :D , to puter og en dyne. Rene luksusen syntes vi. Spiste kinamat og drakk vin, og neste morgen var det pent vær, så vi slikket et par stråler på verandaen. Rastløse som vi var drog vi videre på Farmandstredet, for så å kjøre til Horten og ta ferge over til Moss.

I Moss bor mine to onkler, Åge Johan og Stig Cato. De ble rett så imponert da vi sto helt inne ved inngangsdøren, helt til jeg avslørte at vi hadde GPS på iPhonen min ;) Godt å se de igjen, de er bare hærlige!
Spiste (for 1204293859348 gang denne ferien, for min del ;) , drakk øl og koste oss, så var det tid for onkel Stig å brilljere med sine nyvunnede drink-kunnskaper! Mai-Thai, Brain Damage, Sex On The Beach, you name it! Vi ble ikke skuffet, han mikset drinker over all forventning! Cred!
Fikk besøk av noen naboer som hadde lyst å joine verandafesten, og alle fire var politi. De var ikke skumle folk av den grunn, tvert imot. Da det var tid for bading i bassenget ble det badet med både hatt og boots. Helt fantastisk morsomt! Badstue-besøket etterpå ble i det korteste laget, onkel Åge var så flink å helle vann på ovnen, så det ble litt varmt ;)
Sov en stund på lørdagen, vi var vel mildt sagt redusert. Droppet både Sverige-tur og andre planer, tok en tur på Mosseporten og så satt vi snuten hjemover.

050Lise er flinkest til å orientere seg, så hun kjørte til Lillehammer, for derifra kan jeg veien hjem. I know, ikke alle er født med retningssans og geografikunnskaper.

Godt å komme "hjem" til Isfjorden etter en spennende og meget vellykket tur.- Snart skal jeg flytte til Åndalsnes igjen. Blir mer praktisk siden jeg jobber her, er nesten ikke i leiligheten min i dalen lenger, som sagt. Lise er jo nesten ikke hjemme hun heller, så vi fant ut at det er mer økonomisk at vi har en leilighet på deling som vi aldri bruker, enn å ha en hver. SMART?! Høhø.

I nærmeste framtid har jeg lyst til å kjøpe meg en rosa sofa, en rosa koffert, ta en tatovering og fikse på to av de jeg har, fikse ,kvitbiln' og ta den j***a eksamen jeg mangler. Kommer ikke på noe mer i farten.

Skal i bryllup RaumaRock-helgen, til tante Eli-Mathea. Gleder meg kjempe masse, selv om jeg selvfølgelig kunne tenkt meg å få med meg RR. Det blir vel forhåpentlig neste år også!
Jeg og bestefar Tollev Johan skal rocke toget sammen helt fra Åndalsnes til Tbg, så det blir nok en fortryllende tur :))

Må nesten skrive litt om gårsdagens hendelse, er bare så urkomisk. Jeg og bestevennen skulle se om det var is i fryseren hjemme hos mamma. Mams, lillebror og Rogs er på ferie for tiden, så jeg passer huset.
I fryseren fant vi "hjemmelaget is", sånn du heller saft i og greier. Det var tre gule og tre blanke iser i beholderen, Jeg er ikke så glad i gul saft, så jeg tok ut en blank is, skylte av den litt og tok en god "slurp". Men hva var det? Jo, det var ZALO-IS!!!! Lillebror hadde fått en lur idè før han dro, og jeg bet på. Var like før jeg spydde i vasken!! Fuuuuu så ekkelt det smakte! Kjenner nesten ettersmaken enda. Ringte til mams og kjeftet, hun lo seg nesten skakk ihel. Lillebror hørtes svakt i bakgrunn, og mumlet noe om en "lure-is".
Så hører jeg Rogs si: -Har du lært noe idag da?
Jeg bare "hva lært noe?" - IKKE STJEL ISEN TIL LILLEBROREN DIN! får jeg til svar. Hahahah. Dritbra.
Ikke gøy med den smaken asså, sitter leeenge. Så nå har jeg lært.Nå må jeg si takk og farvel for i dag, skal blogge mer fremover, om det skjer noe spennende. Tjohei kjøttdeig!
(Bilder kommer etterhvert).

- wonder(icecream)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits