I kissed a girl, and I love it.

Hey ya all.
How is things?

Har naa vaert her siden Mandag kveld, og i dag er det altsaa onsdag.
I dag er dagen man skal vaere serios og gaa paa job jakt. I dag er dagen man skal kle seg pent og sminke seg sofistikert. I dag er dagen hvor man skal royke minst mulig og sjarmere som fy. Kjenne paa den usikre folelsen som velter seg inn i kroppen din som en gjeng uvelkommen sperm.
Jeg smaker paa usikkerheten. Gurgler ordet i munnen, men jeg klarer faen ikke svelge det. Ikke denne gangen.
Dette er stort. Det er et annet land, med andre tanker og andre maater og gjore ting paa. Alt jeg kan gjoere er aa observere som en tulling. SLUKE i meg all informasjon, alt jeg ser rundt meg og deretter laere av det.
Det lukter herlig. Jeg er ydmyk. Jeg har mest lyst aa legge meg paa bakken og slikke paa den for og virkelig demonstrere hvor lykkelig, ydmyk, forvirret og ikke minst vettskremt jeg er over aa vaere her!!


Det er det som er kicket.
Jeg kjenner blodet bobble som champagne i aarene mine. Jeg vet at jeg maa hoppe i dusjen og faa av meg lesbe lyst og fylle stank. Bli reeeen. Representabel.


Naar det er sagt, saa har jeg enkli mest lyst aa ringe hu crazy curlyhair dama som nettopp dro avgaarde og spoone hele dagen. Fordi det hadde vaert behagelig. Dessuten var hun flink til aa kysse ogsaa.
MEn i dag skal vi ikke ha det behagelig. Snarere tvert imot :) Slik er det med den saken.
Gleder meg villt til Mari skal komme. Saa kan vi fole oss lite usikkre sammen. mm.. Deilig folelse, jeg har null kontroll paa hva som gaar for seg runt meg. I love it.
Har mott saa mange hyggelige mennesker, og det snakker saa jaevla vakkert hele gjengen. LITT ironisk at gaarsdagens catch IKKE var fra England. Meen.. shitt la gaa.

LOL for et grise harry bilde. Vi satser paa dette istede viMmm..
Heftige minner..


Men, naa maa jeg gaa og holde min stakkar homofile venn stisti med selskap og hore paa at han ber meg om aa gaa paa shell og kjope cola, naar jeg ikke vet hvor det ligger. Men det gaar seg nok til skal du see.

Poenget mitt var bare

Im alive!! - Rett og slett.Daniel Long.
Im thinking about you. Hope everything is going good.
-Think (someones having sex at this exact moment:)

2 kommentarer

Bella du Bella.. Du er meg et utforskende rart vesen. Dine metaforer får meg til å le.

Kanskje oppstandelse enkelte steder, men i mine ører høres det fint ut. Nå må du passe på

at du ikke blir den typiske traktorlesba da, sånn at det er jeg som må komme over vannet

for å få deg ned på bakkeplan igjen, og finne frem dine feminine sider. Ikke det at jeg frykter det.

For Bella med kort svart hår hadde uansett vært en dårlig ting. spør du meg. Da har du lengre

ikke en unnskylding å skjule deg bak. (håret)

Dagene går ihvertfall treigt her om dagen, og det eneste jeg har gjort siden du dro er å jobbe og krave meg ned i gammel teori som en dag skal forme meg. Forme meg til, ( ja jeg må si det) til et voksent, selvstendig og arbeidsvillig menneske. Men med dine planer, og min utdannelse ( og selvfølgelig din sjarm) skal vi nok komme langt.

Men jeg skal nok ærlig innrømme at jeg heller skulle løpt rundt sammen med deg i uvissheten i Oxford's gater og latet som at vi var på riktig vei, uten en gang å ha peiling. Du husker jo hvordan det gikk sist gang; Dro på butikken for å kjøpe cola, og havnet hjemme igjen syv timer senere. Spennende eller hva ? hihi.. Misunnelsen tar meg i den skrivende stund. Så nå må jeg nok sette et lite punktum for dette innlegget. Jeg har date med Dan i morgen, så ikke uroe deg for mye.

Hils stisti. Og husk ; en synelig pupp eller to har aldri skadet noen. Ihvertfall ikke

ved jobbsøkning.

Love u

Bella

18.sep.2009 kl.14:57

HAHA :D

JA du skulle vaert her.

Du vet jo hvordan stian foler det ovenfor den kvinnelige kropp, ikke en stor fan :p saa han tok kanskje litt skade av det, men han kommer seg shonneru ;)

JA det hadde vaert digg aa ha en turist til med paa ferden i steden for aa drive aa henge rundt de "lokale" som bare ler av meg og ser paa meg som en idiot av en innvandrer. hehehe.

Men du maa komme paa besok da kjaere :)

Og det er INGEN fare what so ever paa at jeg skal bli noe traktorstyle greier altsaa. Det er med former man kommer lengst! Hehe.. HILS DAN SAA MASSE FRA MEG!! Og KIM <3 Miss ya guys!!!

XXXX

Skriv en ny kommentar

hits