Eg undrar meg

Det er Torsdags kveld, eller natt til fredag for og si det mest mulig korekt.
Og Meg og Stian vi er ikke ute. Det er vaart eget valg. Vi er fornuftige paa en meget saa te drikkende maate.
Vi har rusla rundt i byen med Paulina og sikkla paa alle menn i dress, og alle menn uten dress og alle menn generelt.
Det er jo saa mangt og se her i utlandet vet dere.
Stian ligger og leser boken min. Ikke en jeg har skrevet, selv om jeg gjerne skulle hadde nytt godt av og skryte paa meg den slags. Jeg er ikke saa produktiv enda. Men jeg har planer om og bli kreativ igjen. Utrykke noe med mening. Om ikke for deg, saa ihvertfall mening for meg. Det holder lenge det.

Alle trenger noe med mening. Slik at de kan se tilbake paa fortiden og pynte paa den med aa kalle den laererik. Kalle den meningsfyllt. For alt har en mening, er det ikke slik?
Jeg tror ihvertfall ikke paa tilfeldigheter.
Men jeg tror ihvertfall.

Noen ganger lurer jeg paa om det er den store sannhet i teorien om at mennesket er like mye dyr som et ekorn. Og om det faktisk er slik at naar vi dor da dor vi. The end? Det er bare det at vi er alt for haapfulle og vettskremte til aa se sannheten i hvitoyet, saa vi lyver for oss selv slik vi lyver til smaa barn. Om at det finnes en Gud, og det finnes en himmel. Jeg horer nemmlig ikke saa mye snakk om helvette at det gjor noe...


Nei. Om noen i heletatt gidder og lese dette saa sitter de nok med tanken om at DU unge dame, som i meg. Burde gaa og finne senga. For dette er bare svakt svada snakk fra ende til annen.
Greit.
Men bildet var da vel herlig, er du ikke enig??


-Think

2 kommentarer

Til Ingrid fra PontusogFrank ;

Jeg har ved ingen anledning skrevet noe om at jeg er FOR asylmottak i Isfjorden. For det er jeg faktisk IKKE. Mye av de grunner du skriver. Jeg tror ikke på å dytte inn en gjeng med asylsøkere på en instutisjon langt inne i svarteste skogen, hvor mange allerede sliter med psykiske problemer og plager fra der de kom fra. Det er vel ikke akkurat det ideelle stedet å plassere dem ?

Det jeg vil frem til, kjære venn, er at jeg synes det blir så smålig av enkelte mennesker å komme med disse argumente som i mine øyne er svært rasistiske. Ja, rasistiske i enkelte tilfeller. Men mange av de er også basert på fremmedfrykten. Det skal jeg være enig i. Men du skjønner kanskje min frustrasjon ?

Og jeg synes ikke det er et kort du kan bruke at vi bor langt unna. Dette er snakk om en sak man brenner for, og ikke minst om at man Faktisk bryr seg om stedet man kommer fra. Man får kanskje et litt mer perfektiv over det hele når man ikke bor der, uten å virke som storkar fra byen.

Jeg håper du forstår hva jeg vil frem til ? Hvis ikke så er jeg gledelig mottakelig på telefon, så kan vi diskutere både invandrerpolitikk og ruske opp i gamle minner :) For uansett hvor uenig/enig misforstående/forstående vi måtte være i denne saken, så elsker jeg deg uansett.

Nussw fraq Frank&pontus.

Ingrid-mor :p

23.sep.2009 kl.14:49

Franky-panke-hunky-funk! :) (Og Ponto, hvor enn du er, vår usynlige venn)Jeg er forsåvidt enig med deg tror jeg :)

Du er bare veldig diskrèt med å få frem at du IKKE er for asylmottak.

Og ja - jeg ser at det er mange som er rasistiske, og det er stor fremmedfrykt og alt det der, men mange av de som er med har bare en mening om at de ikke vil at det skal ligge i bushen i Isfjorden. Og du er jo en storkar fra byen, kjære :)

Jeg forstår hva du vil frem til.

Og jeg vil gjerne ta en telefon snart, om ikke møtes også.

Kanskje vi kan lage nye minner også?

Elsker deg også, gull-klompen <3

SUPERSTOR smask fra lille, engasjerte meg, som sitter i Raaaaauma helt alene.

Skriv en ny kommentar

hits