Reaksjoner - på godt og vondt

Når du skriver blogg, vil du som regel ha en reaksjon på det du skriver. Noen reaksjoner kan være positive, andre negative. Den letteste måten å få reaksjoner på er å skrive noe som gir negative reaksjoner. Provosere og være så åpen og ærlig du bare kan om det som skjer rundt deg. Beskrive det ned i de skitneste detaljer, og håpe at noen legger merke til det, for så å si videre til sine venner at; "herre min halvmakt, leste du bloggen til uten navn igår eller? at det går ann" eller lignende. Da skaper du reaksjoner, og folk bare må inn å lese hva som står. Piece of cake.

Det som er hakket vanskeligere, er å få til en blogg som er så bra at folk må lese den fordi de blir glad, rolig, inspirert, rørt, påvirket og så videre. Skal du skrive en moteblogg er det ikke lett uten at du er ganske så sikker i din sak, og virkelig kan gatebildet i Oslo-by.
Skal du skrive en blogg bare for å oppdatere verden om hva den 14-år gamle ræva di gjøre etter skoletid, og det er sikkert fint lite dersom du bor i Rauma eller lignende, du provosere med å legge ut dine tanker om f.eks. en annen person du ikke liker. Slik blir det drama av. Legg gjerne ved bilde av deg og ekskjæresten din, som nå har fått seg ny dame, da kommer ALLE som kjenner nydama til å lese bloggen din i cirka en uke. Tjohei.

Poenget mitt er at jeg skriver enten blogg fordi det er noe som engasjerer meg, irriterer meg, eller når jeg bare har det så bra at jeg føler verden har rett til å vite dette. AV OG TIL kan jeg slå til med å skrive en meningsløs blogg der jeg ramser opp hve jeg ønsker meg, men det er kun fordi jeg vet at mamma og stemams snikleser bloggen.
Ikke gidd å skriv blogg bare for å skrive. Ikke legg ut dine innerste hemmeligheter uten å være VELDIG metaforisk og forsiktig. Ikke legg ut sexlivet ditt med skitne detaljer uten å tenke over at dette kommer til å forfølge deg resten av livet, til du blir 30 og skal søke jobb hos Kongen. Ikke skriv uten å tenke over at hvem som helst, til og med mammaen din, mormora, lillesøstra eller naboen din, ja selv Dronninga, har tilgang til det du skriver.

JEG kan lese mellom linjene. Jeg vet mye mer enn du tror. Jeg har hatt det vondt fordi jeg vet, men ikke får snakke. Jeg har reagert på den negative måten. Jeg sitter igjen her med blandede følelser. Jeg er bekymret. Jeg er glad i deg.

Dagens ord: Man må ikke være 100% ærlig, for å være kreativ.

- wonder

2 kommentarer

Eller enkelte mennesker rett og slett liker å skrive på den måten, uten at

det trenger å ligge grunn til oppstandelse. mer eller mindre..

Kanskje det er akkurat ved denne fremstillingen at du får kontakt med

din kreative side, den siden du føler du er flink til å formulere og interesserer deg

for ?

Men jeg er kjempe enig i mye av det du skriver :) Bra tekst!

klem fra meg..

thewonderwhys

29.sep.2009 kl.12:50

Ja, enkelte mennesker liker å skrive på den måten.

Det er ikke oppstandelse fordi, men det er snakk om å utlevere seg selv på nett. Jeg bryr meg fint lite, og det er snakk om MANGE tilfeller der folk har angret så sinnsykt i etterkant.

Det er mange andre måter, eller andre steder om du vil, å skrive dine innerste hemmeligheter. Jeg, som mange andre, har ingenting imot å lese det ;) Det er bare snakk om at noen ganger ligger det så mye mer bak det som blir skrevet, av og til blir teksten bare et skalkeskjul også. Det er av og til tungt å svelge . . .

Takk :)

Stor klem, fra en kaffetørst meg!

Skriv en ny kommentar

hits