Back in blogginess!

Beklager, det har vært stille en stund nå. Mine unnskyldninger må nok bli sløvhet og i det siste har jeg vært opptatt med andre spennende saker.

MEN fortvil ikke, jeg har så mange idèer til hva jeg skal blogge om, at du må ikke finne på å gråte en eneste tåre!!
Idag skal jeg blogge om middelaldrende kvinner som er litt tragisk av og til. Read it and laugh!!

Jeg har så mye på hjertet angående detta temaet, at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Det er nesten litt tragisk at jeg har så mye på hjertet angående disse kvinnfolkene, egentlig. For det betyr jo at de irriterer meg litt, men de er egentlig mest underholdene asså, bare så det er sagt.

Dere har sikkert et par sånne i nærheten, alle sammen, om dere bor i Oslo eller på "bøgda" eller hvor dere befinnes.
Du vet, de som går i Vero Moda-bukser med litt sleng nederst (sånne som var skikkelig populær når jeg var 15-16 år). Ikke det at det er noe gærent med Vero Moda-bukser, for det er det ikke, men heldigvis har Vero Moda skiftet stil siden den gang. Det er bare disse kvinnene som ikke henger med.
For at det skal bli lettere for meg å skrive dette innlegget, velger jeg å kalle disse middelaldrende kvinnfolka for "KYR" eller "KYRA" resten av innlegget.
Kyra har også ofte ei veske. Den er som regel akkurat passe stor til å romme ei tjuepakning med sigaretter, en gammel mobiltelefon, et par pakker med Extra-tyggis som er litt slitt i kantene, en lipgloss eller to med tobakksrusk rundt åpningen/der du skal dyppe lip'en nedi glossen or whatever, og selvfølgelig en nøkkelknippe.
Det vil si, ikke store veska. Og det er så lenge siden det ble ut med en liten veske som har lenger skulderstropp en du har armer.  Litt sånn, bare med litt mer slitt look og en tad lenger sånne reimer på.

Det som ofte skal matches, i hermetegn ganger tusen, til denne buksa og veska, er enten en slitt Mikke Mus-teskjorte fra nettopp Vero Moda, fra samme tidsalder, eller bare en kjedelig, enkel teskjorte, eller i værste fall en RaumaRock/Fjellfestivalen/annen sponset teskjorte.
Og helt nederst; joggesko eller noe i den duren. Ikke pent uansett.
På fingrene finner vi ofte hundre forskjellige ringer, gjerne i gull. Dette gir slik et personlighetspreg vettu, særlig når alle venninnene har de samme ringene. Åsså sitter de med kaffekoppen sin i hånda og slarver som den samlingen med Se&Hør-agenter. Om gud og hvermann, gjerne folk som har gjort et eller annet lite lurt. Og grunnen til at de kan snakke dritt og sånn om andre, er fordi de har blitt så gamle at de glemmer at de gjorde det samme selv for ti-femten år siden.
Og med årene har de fått evnen til å snakke for seg, slik at de kan snakke seg vekk fra egne tabber/opplevelser.
Trenger ikke engang være en middelaldrende grå mus for å skjønne at det er en god evne å ha.

Det er kanskje -litt- slemt å ditche en hel folkegruppe, og det er satt litt på spissen, men alt har sin grunn.
Det er så kjipt skjønner dere, når man har det gøy for eksempel, og så kanskje man gjør en ting som ikke er sosialt akseptert blant en annen rase. Da vil man ta igjen, og det er det jeg gjør. Bevisst, men likevel så skjult. SÅ GØY!

En stor unnskyldning til alle som føler seg truffet kommer aldri. Bare så det er sagt. Og til slutt vil jeg også få sagt at det er så kjipt å komme etter en gammel dame når man skal sole seg, for da lukter det ofte rosiner eller sviske. Det hadde ikke så mye med saken å gjøre, men det måtte ut.

Årets første "dagens ord": Forsiktig med hva du har ut av deg, plutselig får du det inn med teskje.

- wonder

2 kommentarer

Pauline

28.jan.2010 kl.21:54

Hahaha!!!!

Gleda me t du bli middelaldrende i altså..;))

Trur faktisk IKKJE at du bli ei gjennomsnittskjerring. HOHO!! I can't wait..;))

Klem.

thewonderwhys

28.jan.2010 kl.22:47

Pauline:

Er ikke så lenge til jeg trår ut i den middelalderske verden eller hva det heter! Og vet du hva? Om jeg blir litt lik deg så går det bra :)

Klem selv :-*

Skriv en ny kommentar

hits