Ingentingspesielt

Idag har jeg lyst til å ta for meg temaet BORTSKJEMTE KIDS. For de finnes, og mengden vokser hver eneste dag.
Du skjønner det at her om dagen fant jeg en Volcomjakke som jeg har sikla på en stund. Den var på tilbud, så den kostet ikke dyre dommer. FLOTT! Jakka ble bestilt, kom i posten, og jeg var så fornøyd. Helt til her om andre dagen. Jeg skulle fylle drivstoff på en bensinstasjon, og hva ser jeg?!? Jo, en tretten år gammel jente (cirka, så sånn ut vaffal, rundt der) med LIK JAKKE som meg. Sikkert fra Sunnmøre, de er så bortskjemt der. Haha.
Det som er enda mer moro er at her om tredje dagen, på Rauma Kulturhus, såg jeg en til slik jente på tolv-tretten-fjorten med SAMME JAKKE FOR F***!!!!! Det som er greia er at de sikkert har FÅTT jakka med foreldrene sine, til full pris. Jeg velger å tro det uansett. Hvor tøft er det for meg å ha den jakka nå da, når det svermer av fjortier med samme jakke? Svaret er selvfølgelig at jeg er så tøff at det ikke spiller noen rolle, men LIKEVEL?!?! Aaaaargh....

Jeg kjenner MANGE bortskjemte kids. Mine småsøsken er 1212348467120653 ganger mer bortskjemt enn jeg var på den alderen. Jeg sier ikke at jeg IKKE er bortskjemt asså, missforstå meg rett, men jeg vasset ikke i merkeklær når jeg var ti år. Og jeg hadde ikke cross/firhjuling heller. Og ikke var jeg med pappa på tur til Liverpool, men OK JEG SKAL IKKE SYTE. Mer.

Det var egentlig det. Jeg kunne skrevet mer, men det blir usaklig og personifisert.

Dagens ord: Magien blir borte i det du ser en på tolv med den samme.

- wonder

3 kommentarer

vilde

30.jan.2010 kl.15:42

hehehe, detta trur du sekkert om me æu :)

mamma

30.jan.2010 kl.15:50

Ja, d e synd i d lille venn.... ;)

thewonderwhys

04.feb.2010 kl.11:17

mamma:

Les innlegget en gang til.

Skriv en ny kommentar

hits