MISBRUKAVSTOREBOKSTAVER OG HJERTER <3<3<3 osv.

Det er så jævlig tragisk når det for eksempel foregår en debatt et eller annet sted på nettet eller hvor det nå måtte være, og det er noen som prøver å fronte sin egen sak, men som totalt ødelegger for seg selv. Grunnen: Enten så skriver de dialekt eller så HAR DE GLEMT Å SLÅ AV CAPS LOCK'EN FØR DE BEGYNNER Å SKRIVE eller så har de ikke fulført ungdommmsssskolen fordi di klare ike å skrive så gåt nårsk.
Dette er ikke noen som helst form for angrep på de som faktisk har dysleksi, men hån mot de som ikke gidder å sjekke bittelitt hva de nettopp skrev. Jeg skriver også feil, tenk! Det hender oss alle.

Syns det er helt greit å bruke store bokstaver for å fremheve enkelte ord. Enkelte, ja. Det blir bare så jævlig dumt når statusen in på facebook lyder som følger:
"JEG ER BARE SÅÅÅÅÅÅ HELDIG SOM HAR VERDENS BESTE VENNER <3<3<3<3<3<3<3 Utroooooooooolig glad i dere, finnes ikke bedre venner enn DERE <3<3<3<3<3<3<3<3"
Alt kan gjøres med måtehold. Og dessuten er det ingen som tror på at dere har "verdensbestevenner" eller så "suuuuuuuuuupre" barn som aldri gjør noe galt, eller verdens skjønneste mann som alltid rydder, vasker osv osv. Ingen tror dere. For å sette det hele på spissen så liker vi alt vi selv poster på face. Ikke gidd, jeg griner av dere, og vi er flere som griner. Cry me a river, liksom.
VI LER AV DERE!!! MÅ JEG BRUKE CAPS LOCK FOR Å FÅ DERE TIL Å FORSTÅ DET?????

Var jeg slem nå? Synd. En annen sak som irriterer meg er de som bare kommentere på avisartikler på nett. Og vet du hva? De er faen meg negative alle sammen. Uansett faen hvor positiv artikkelen er, er det noen som sitter et eller annet sted i Rauma og iriterer seg grønn. Irriterer seg over at noen får bygge idrettshall der de selv ikke bor, irriterer seg over at avisa skriver om saker de ikke bryr seg om og mener ikke burde stått der, irriterer seg over at de med mest poeng ryker ut, irriterer seg faen meg over han som ikke har fått lønn fra en eller annen, men som synest det er greit selv. Kom ikke her å irriter deg over bloggen min, for da skal jeg faen meg grisebanke deg!!! Neida, tulla. Jeg er som regel ikke skummel.Hallo, surpomp.

Uansett, jeg kom over en debatt på en blogg her om dagen, om muslimer og Mohammed og ytringsfrihet og sånn.
Så var det en som kalte seg "Obama er ogsåmuslim" som skulle prøve å argumentere for seg selv og sine.
Sitat følger:

"SLUTT OG TRYKK MOHAMMED(PBUH) BILDET I VG,

DRITT VG, FØLELSESLØSE,OPPMERKSOMHETSTØRSTE,PROBLEMSKAFFENDE DRITT, TA SÅ KAST VG UT AV NORGE!!! INGEN ANDRE SKAFFER SÅ MYE TRØBBEL FOR NORGE SOM VG!!! KAST VG UUUUUUT AV NORGE...DE ER IKKE GLAD I NORGE,HELLER ER DE NOE MENNESKELIGE, DE ER FEAN MG DUMME!!!!

KAN NOEN HJÆÆÆLPE VG FOLKA, VG HAR FÅTT EN SLAGS AMERIKANSK ELLER RASISITISK INFLUENSA SYKDOM SOM DE SLITER VELDIG MED, DE DRITER SEG UT OG SKAL LISM ØDELEGGE FOR OSS ANDRE NORDMENN I NORGE.

GÅ OG SKAFF VAKSINER FOR VG, PLS..ANYONE??? SKAFF VAKSINER FOR VG...DET KOMEMR SNART VG, MUSLIMER ER ALLTID FLINKE LEGER SOM KOMMER OPP MED FLÅTTE OPPFINNELSER, SOM HAN SOM OPPDAGET OG LAGET SVINEINFLUENSA VAKSINEN!!! SÅ VENT LITT VG, VAKSINER TIL DERES SYKDOM KOMMER OGSÅ UT SNART OG MEST SANNSYNELIG AV EN MUSLIM,SÅN SOM DEN FORRIGE!!! SÅ HELLER TAKK MUSLIMER ISTEDEN FOR Å PROVOSERE DA DERE OPPMERKSOMHETS TØRSTE PENGEGALE MENNESKER...RO NED , LIVET ER IKKE FOR ALLTID..SÅ PRØV Å VÆR SÅ SNILL SOM MULIG!!!!"


Så det var en muslim som fant opp svineinfluensavaksinen. Gratu-faen-meg-lerer, det er jo den dummeste "oppfinnelsen" på lenge. Og var det VG som publiserte karikaturene av Mohammed? Nei det var jaggu meg Dagbladet. Background-check failed.
Poenget er at de som ikke er så veldig smart, de ødelegger ofte for seg selv.
Og hva er ikke mer morsomt enn den gratisunderholdningen vi får av dem? Haha, vi gror jo syyyke magemuskler av sånne tapere. Så synd for dem.

Det var det jeg hadde på hjertet foreløbig, idag, igjen.

Dagens ord: Den som går med hevet hode, har mer igjen enn den som hamrer på døren.

- wonder

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits