Kjøkkenbenker og andre finurlige tanker.

Jeg har en tilståelse. Jeg er offisielt en skoholiker eller hva enn det måtte hete. Her om dagen var jeg SÅ nærme å ta meg opp ett lån i banken fordi jeg vil ha nye sko. NÅ helst. Og det er tre par sko som sitter limt fast på hjernen min nå, og de skoa SKAL jeg ha, om ikke lenge. Det kan ingen ta fra meg. Utenom kanskje den kjekke gutten som er kjempelei av å høre/se på/ snakke om/diskuter osv osv nettopp sko. Vel vel.

Jeg vil uansett ha disse skoene fra Acne:og så ett par fra Alexander Wang:og tilslutt ett par til fra Christian Louboutin:Til alle dere som sitter og tenker "herremingud dama har da vel nok sko" eller lignende, så kan jeg fortelle dere en ting: JEG KAN ALDRI FÅ NOK SKO!!!!!!!!!!!!
Det er som en venninne av meg sa: "Jeg har sikekrt 30 par sko jeg ikke har brukt ennå, men jeg får en slags indre ro ved å kjøpe dem, og vite at jeg har dem på skohylla mi".
Som jeg skulle sagt det selv.... Eller, jeg har sagt det selv. Crap.

Vel, det var et lite innblikk fra min gale skoverden, men nå skal du få høre noe annet. Jeg er så heldig at jeg er freelancer for lokalavisa, og det er en JÆVLIG trivelig jobb skal jeg si dere. Faktisk så er det bare hyggelige folk som jobber der, og jeg får skrive om det meste fra bokkafè til håndballkamper og så videre. Det som IKKE er så trivelig med avisa, det er alle NEGATIVE folkene som sitter og kommenterer på nettavisa. Herregud, nå til helgen skal det være en slik Earth Hour, der det er meningen at alle som vil, eller kan, eller har meldt seg på OG SÅNN skal slå av alle lys i huset sitt i en time. Flott tiltak for å bedre miljøet, selv om kanskje ikke akkurat den timen hjelper så forbannet mye, så er det uansett med på å sette fokus på klimakampen og det som hører med. Avisa velger å lage en sak på dette, og hva skjer? Jo, det kommer en haug med motstandere som skal HA PÅ ALLE LYS I HELE HUSET fordi de syns det der er noe dritt, og at det er sola som varmer opp jorda til døde osv osv. HVA FAEN FEILER DET SÅNNE FOLK? Og i tillegg reklamerer de med at de er så satans tøffe fordi de "tør å gå mot strømmen i stedet for å følge saueflokken"!!!
HAHAHAHAHAHAHA, jeg ler så jeg trenger Tena Lady i trusa mi, tragiske folk. Og det værste med dette er ikke at de gjør det for å provoser, de er bare generelt negative til alt. Du kan lese nesten hva som helst på nettavisa, og du kan ta deg faen på at det er en eller annen bitter jævel som sitter hjemme og saumfarer etter noe han kan kommentere på. Negativ negativ negativ. Skulle trodd noen ikke hadde annet å gjøre enn å sitte å være SUR og negativ hjemme i stua. Sånne folk skulle vært stilt ut i et butikkvindu, sånn at folk kunne si alt dem synst var negativt om dem og livet de lever og valgene de tar og meningene de har.
Det er fåtallet som er positive til noe som skjer i Rauma kommune med omegn. Og det er av og til forståelig at folk er frustrert over at det kanskje er lite å finne på osv, MEN du skal være sikker på det at de som klager mest er de som ikke gidder å møte opp når det først skjer noe. Teite folk. Gå ogg legg dere og ligg der til det vokser et smil midt i trynet deres!!
Det blir ikke bedre enn hva du gjør det til selv. Sånn som jeg, gidder ikke å gå på fjelltur fordi om jeg har verdens vakreste fjell rundt meg. SYND FOR MEG DA!! Ikke synd for noen andre, spesielt ikke Åndalsnes Avis, som skriver om det meste.
Tror ikke de hadde giddet å lage en sak om meg fordi jeg var negativ til alt. For det er det folk påstår, at avisa skriver om alt og ingenting, at enkelte saker er kjedelige, mens andre saker som blir skrevet KUN blir skrevet for å ta parti med noen eller for å fremme den eller det sin sak osv. Get a life, smålige Raumafolk som sitter hjemme i trusa si og klør etter å kommentere. Ta på deg buksa, få fingeren ut av ræva og gjør noe positivt i stedet!

Nei, guri, nå får jeg vel kjeft av alle bedreviterne rundt omkring her. Politisk ukorrekt var jeg vel og dyss har jeg sikkert også. Negativ var jeg garantert, hjelpe megselv. DET DRITER JEG I!! :D Så SYND FOR DERE!!


Tilsutt vil jeg bare få med at jeg elsker å sitte på kjøkkenbenker. Sånn generelt, det er så morsomt. Sikkert fordi det egentlig ikke er meningen at noen skal ha rompa si der kanskje noen andre skal bake brød. Bare spør stemammaen min SOM ER I SYDEN OG BLIR BRUN. Se så gøy:

Dagens ord: Innesluttet blir, den som ingenting si'r.

- wonder

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits