Retarded grownups!

Ååååh, jeg har egentlig skrevet om dette før, men nå må jeg igjen. Engasjert vet dere.
Hva faen er det med familie-bonding med gamle tanter nå for tiden? Jeg har alltid syns det har vært kjekt med gamle tanter, for all del. Eller nei. De er sikkert hyggelig på sin måte, og det er trist når de dør, men det er liksom det.
Sånn er det ikke for alle. Noen er faktisk veldig glad i sine fjerne slektninger som de aldri ser ellers, og så får de noen syke innfall om at de skal oppdatere disse tantene om hva som har skjedd de fjorten siste årene av livene deres.
Disse backstabberne er ikke såppas at de tar sammendraget kjapt, i helhetlig versjon, men de velger ut det mest relevante for dem selv.
Altså, de går detaljert inn i et par enkelte hendelser, som egentlig er hendelser som omhandler dem selv og et par andre familiemedlemmer. IKKE DISSE GAMLE TANTENE SIN BUSINESS, at all. Og hvorfor gjør backstabberne dette? For å fremme sitt eget tragiske liv og sverte andre. Og selvfølgelig gjør de det fordi de tydeligvis ikke vil ha noe mer med meg og mange andre å gjøre. Their loss.
Jeg liker hyggelige folk jeg, ikke folk som tvangsklemmer deg fordi dere har samme bestefar, eller fordi dere kanskje hadde felles yndligslek da dere var fire år. Fordi om jeg var ung, dum og naiv og satt på fanget ditt da jeg var fire, betyr det ikke at jeg automatisk må like deg når jeg er tjueto år gammel. Suck on that, read it and weap.

Plutselig blitt glad i mormor sin mann sin bror jeg også. Lurer på å dra til Sverige for å besøke han, kanskje tvangnusse han på kinnet fordi jeg er så jævla forbanna interessert i å slagge på kinnet hans, vi har jo tross alt det samme blodet i årene. Eller nei, stemmer det! Vi har ingenting annet til felles enn at vi var i samme begravelse for 19 år siden.

FORRESTEN så må jeg jeg bare understreke at jeg skal på besøk til noen jeg er glad i, meget snart. Imorgen, faktisk.
Hun er min søster, men ikke min søster fordi vi har ikke noe familierelasjoner. Noen ganger er vin tykkere enn blod, andre ganger er til og med VANN tykkere enn blod. Vet dere det også?
Så skal jeg til en blodsbekjent også da. En som jeg er glad i uansett om hun er fra samme space'a familie som meg selv.

Herregud, tenk at jeg skrev blod så manger ganger uten å dø da.Vær så snill å gi meg en klem, pappa! I dont really feel like it.

Dagens ord: If you can't live it, lie it.

- wonder

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits