Inception

Vi har vært på premiere idag. Første gang jeg har vært på premiere på en film. Spesielt på første rad.
Filmen var utrolig bra, anbefales. "Inception" heter den, med Leonardo og co. Terningkast seks. Bare fordi jeg er så smart at jeg skjønte den, dere som er mindre burde ikke gå. Haha.

Filmen handler om å drømme. Planter ideèr i underbevisstheten til andre mennesker. I filmen gjør de det ved bruk av kjemi.
I det virkelige liv fins det mange andre måter å infisere tankene til folk på. Hersketeknikk heter det, på godt norsk.
Noen ganger herker man ved bruk av ord, andre ganger ved bruk av kroppsspråk, noen ganger bare ved måten man er.
Kanskje forventer du at noen skal forstå din situasjon hele tiden, mens de alltid gir deg skyldfølelse når de ikke forstår deg. Jeg hater det. Jeg hater at jeg må forholde meg til mennesker på forskjellig måter. Noen forventer at du skal gjøre ditt og datt, andre ikke. Noen ganger skal du nesten være tankeleser for å vite hva som er rett.
Kanskje tror du at du gjør det rette, men så er det feil.
Jeg liker ikke å sitte å tenke på om jeg skal si noe, skrive noe, heller ikke hva jeg skal skrive og så videre.
Enkelte forventer ikke en dritt fra meg, men da skjer det ofte at de ikke får en dritt. Selv om de betyr noe.
Andre forventer ingenting, men får for mye. Noen forventer, og bli særdeles skuffet.

Jeg vet ikke hva jeg vil frem til egentlig. Er bare tankene som er på bærtur.
Skulle ønske døgnet hadde flere timer og alt det der. Så man kunne tenke mer over handligene sine, valgene man tar. Til og med hatt bedre tid til å utføre alt man vil, ringe de man vil ringe, dra dit man vil dra, være med dem man bryr seg om. Rydde hjemme, drikke kaffe med venner, dra på kino, gjøre skolearbeid, jobbe, ordne seg selv, trene, fikse håret, lese bøker, gjøre research på alle viktige personer og hendelser, se på stjernene, se alle de store filmene man ikke har sett. Finne den rette, skaffe seg barn. Eller ikke. Samme det, dere skjønner tegninga.

Tid er et abstrakt begrep hovedsakelig benyttet som en betegnelse for hendelsers konstante bevegelse fra fortid til nåtid til fremtid. Hvis tid menes som tidspunkt måles den i år, måneder, uker, dager, minutter og sekunder, og angis ved klokkeslett, avhengig av hvilken tidsberegning som blir brukt. Tid kan også bety intervallet mellom to hendelser. SI-enheten for tid er sekund (s). Tid kan også vise til et spesifikt øyeblikk i tiden, et større tidsintervall i fortid, nåtid eller fremtid eller betegne en særegen periode som gjentar seg.

(Kilde: Wikipedia)Ting man vil ha mer tid til å gjøreMinner fra tiden som varNoe man skal bruke tid på i fremtiden

Dagens ord: Bruk ikke tiden på å kontrollere andre, men på å kontrollere deg selv

- wonder

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits