I cant tell you much from school, but I can tell you a story or two

Guri land og generell geografiKjære naturmennesker. For og opprinnelieg stamme fra verdens beste kommune å bo i for naturglade mennesker er jeg vel kanskje ikke den mest naturglade av meg. Jeg er vel mer i slekt med miljøsvina kanskje. Kanskje en av grunnene til at jeg trives her i denne skitne byen av en hovedstad.Jeg er heller ikke noe A-menneske for å få det på papiret, jeg er et B-menneske. Og for å være helt ærlig hater jeg dere A-menneske nerder. Dere setter meg i et dårlig lys. Samfunnet er nemmlig bygd opp slik at A-mennesker har rett, og B-mennesker er late dovendyr som sover hele dagen. Dene påstanden eller tankegangen er BANNLYST fra verden jeg velger å leve i, nemmlig lekeland for voksne. blink blink.


Natten vil alltid være min trofaste elsker.Men i dag, i dag har jeg vært utro opp til to ganger. ikke bare sto jeg opp kl 7 fordi jeg skulle trippe trippe sa til skolen så glad, (Legg godt merke til mitt kreative innspill som stammer fra den eneste sangen jeg kan å spille på piano, Lisa gikk til skolen) MEN jeg gikk på skolen! Jeg føler det nesten slik at jeg ble hore og nørd bare sånn over natta. -Veldig spesielt.

Det var geografi i dag. Det var ikke så ille. Jeg motiverte meg selv med 4 kopper kaffe. Og heldigvis var det mennesker i rommet som faktisk interesserte seg veldig for faget og spurte ALLE spørsmålene jeg satt å lurte på. Digg for meg da. For da kunne jeg sitte i et hjørnet  og leke drit kul. Så kul at jeg ikke hadde noen spørsmål. MEn ikke så kul at jeg skravlet i timen. For jeg satt faktisk og lyttet til dette mannemennesket som kaller seg selv Terje.
Han så ut som en Terje også. Vet du hvordan en Terje ser ut?
         <----------------CA SÅNN!Nå er det tid for frokost for min del. Ganske nytt fenomen for meg da, siden jeg bruker å sove til jeg må kalle det første måltide mitt for middagslur.

Jeg skal gjennfortelle noe min venn Terje lærte meg i dag. Nemmlig at magnum som befinner seg inni jorda er akkurat som en grøt. Slik grøt som du kan spise lizzm. den eneste forskjellen er at du kan ikke spise magnum greier.

Vet du hvordan jeg ser ut når jeg er Hore&Nørd?HORENØRDEn blanding av de to bildene der så får du hvordan jeg ser ut når jeg sitter på skolebenken (som egentlig var en stol i mitt tilfelle)


-Why

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits