KEBABKATTER

 

I dag da vettu så var jeg et kjiptryna morgenmenneske  IGJEN. Men heldigvis så kompansierte jeg for det med å legge meg kl 3 i natt (Eller egentlig 2 da, men jeg prøver å være kul sånn som June. For hun legger seg alltid horeseint.)

 +

 

 

=

 

 

HORESEINT.

 

Men uansett hvor kjip i trusa jeg enn følte meg så gikk jeg på skolen, akkurat slik Mari ikke har lært meg, men gjerne vil at jeg skal gjøre selv om hun er like glad i å sove helst hele tiden akkurat som meg. Det er derfor vi er venner. Jeg liker henne egentlig ikke sånn når hun er våken ihvertfall ikke når hun er våken uten meg i Roma å sånt. Men det går bra. Fordi jeg er kul.

 

Åsså sov Michelle her i natt da. På sexhemsen som ingen har hatt sex på enna. Det er egentlig bare en sovehems, men siden jeg prøver å være like kul som June sier jeg ting for å tøffe meg. Akkurat sånn som gutter gjør for å tøffe seg for andre gutter. Foreks: Til vanlig da, når jeg sier til den ikke eksisterende kjæresten min at jeg er tørst så bruker han liksom å hente vann til meg da. Men en dag da så satt det en Jens i stua sammen med oss. (Men han hadde ikke pussa tennene sine. FY JENS!)

Ihvertfall da så sa jeg liksom ?Gutten! Jeg er tørst? åsså smilte jeg det uimotståelige smilet mitt til den ikke eksisterende kjæresten min. Åsså han bare ? DU vet hvor kranen er!? Å det sa han bare fordi jens var der. Seriøst. Å jeg bare... å han bare... lixm.

 

 

Åsså da fikk jeg spise sushi med Mich i går. MMMMMMMM.

 

 

 

 

Det er ukult deilig. Typ sånn du har lyst å bare komme litt på deg for hver bit du tar.

Men uansett da, i natt så var jeg koslig med Ingrid igjen. Jeg SKEIA HELT UT å bare la meg i SKEI med henne liksom. Det var like før jeg kyssa henne på ryggen som i ?God natt. LA LA LA.?

Men jeg gjorde det ikke da, jeg har ikke blitt helt pervo heller da. Men Ingrid syns det var koslig da. Å det syns jeg også.

Åsså hadde jeg geografi idag da. Åsså lærte jeg om det tema jeg kom opp i eksamen i sist å STRØYK på. Å han Terje vet dere, han som ser ca sånn ut:

 

ish .....

 

 

 

 

Han bare forklarte det på en superkul måte så jeg skjønnte nesten alt. Så jeg lo litt for meg selv der jeg satt helt bakerst å var kulest når jeg tenkte på han andre geografi læreren min som strøyk meg sist da. Fordi jeg SKJØNTE lizzm HVORFOR! Det var en TACOLOL bigtime.

 

 

 

Men ihvertfall da....

Jeg har gjort lekser i dag. Jeg er faktisk flink. Men jeg vil ikke at Mari skal ha for høye forventninger da. For da blir hun bare skuffet. Åsså bare blir jeg så oppgitt at jeg bare gir opp livet, driter i skole å bare begynner å jobbe som gate-tigger eller gold-digger. Har ikke helt bestemt meg enna.

Noen ganger skulle jeg ønske jeg var sånn som Vegard. Han bare er flink på skolen å har super langt deilig duftende vella hår. Å jeg bare er ikke slik da på en måte.

 

 

 

Men nå må jeg stikke. Har en date med min kjære samboer.

Som jeg er veldig glad i btw hjertehjertehjerteeeeeeeee.

 

 

 

Dagensord: ?People who say that you can only blame yourself, just aint that good blaming other people?

 

 

ps: Jeg frykter at kattene mine har blitt kebab. De ser sånn ut:

 

 

 

De har vært ute siden kl 23.00 ish i går kveld og er fortsatt ikke kommet hjem.

Har du spist noe som ligner på dette i dag ber jeg deg ta kontakt med meg snarest.

Jeg lover at jeg ikke skal bli sint. Bare veldig veldig skuffet.

 

-WHY?

6 kommentarer

Omana

16.sep.2010 kl.22:19

Ai.. Pappa kom med kebab istad.. Beklager, visste det ikke :(

thewonderwhys

17.sep.2010 kl.07:22

Omana:

No stress. Om de har gått, jogget eller danset seg helt til Drammen - da var det vel ikke mye igjen av de. Ble du mett?

Ingen mindre enn.. Jesus!

19.sep.2010 kl.01:00

Ja, det er jo bra man sier ifra!

korslig gutt på 16

20.sep.2010 kl.18:11

ser ikke helt hvem det er på det øverste bildet, men regner med det er hu andre. Hun ser ihvertfall ut som en hore :)

thewonderwhys

20.sep.2010 kl.21:30

korslig gutt på 16:

Takk, det var en av alle dagene jeg var hore.

Forresten er jeg helt sikker på hvem du er :)

korslig gutt på 16

22.sep.2010 kl.08:12

who ? :)

Skriv en ny kommentar

hits