Do you want my lippstick on your dippstick?

For dere som ikke har skjønt det, så har ikke jeg skjønt det .

Står til?

I det siste har jeg vært Ukul skolehore med håret knyttet stramt tilbake og konsentrasjonen langt inn i de nummerbaserte landsdeler. Typ, den store stygge matteboken. Jeg går i T-skeiMATTE klassa. Tacolols. Det er serr mer som en jævla spiseskei om du spør meg. Eller, jeg ville kanskje heller sagt KNIV. jeg veksler på å føle en liten seier hver gang jeg ikke trenger å krype til korset å rekke opp hånden for å få hjelp til 2+2 lixm.

 

I dag var det geografi som sto på menyen. Har heldigvis sansen for Geo lærer`n. Men jeg orker ikke snakke mer om skole. Fordi jeg liker IKKE å lese om hvor super flinke duste nerder er når de skriver side opp å side ned om hvor skoleflinke de er. Jeg er ikke skoleflink for tenk. Jeg går på skolen fordi samfunnet vil at jeg skal gjøre det. (Å fordi Mari er streng) åsså selfølgelig fordi jeg vil inn på skole i et annet land en Norge til neste år.

Men flax for meg da, så har jeg blitt kjent med en superkul nerd som er villig til å virkelig gi meg T-skei MATTE !HURRAAAAA. Han er seriøst min helt egen Lisbeth Salander. Hvis du ikke vet hvem Lisbeth Salander er kan du bare gi opp livet å henge deg i taklampa. eller skru på Tv2 på mandag kl 21.40. For det skal nemlig bynne TV serie om bøkene til han derre Stig .

Hmmm... Sånn utenom det er det ikke mye spenning i hverdagen. Jeg har vært super asosial den uka her. Bare spørr Frank. Han trodde jeg var død i går. Fordi jeg bare døde ut fra det sosiale livet mitt med å ikke orke å se på mobilen. Sliter litt med det syndromet fra tid til annen. Noe som sikkert irriterer vettet av mine kjære nære av og til, eller egentlig hver gang det skjer da kan jeg tenke meg.

 

DAGENS TANKEVEKKER. nR 1. Gå skole eller så dør du å ikke nok med det, du begynner å gro skjegg.

 

 

 

Dagens tankevekker nr 2. Vist du ikke går skole eller noh, så kan du bli styrt av andre folk som har gått skole.fordi du ikke vet bedre, eller enda verre. Du har ikke noe valg! Å det kan ta ufine vendinger.

 

 

Dagens tankevekker nr 3: Du har alltid muligheten - Å GIFTE DEG RIK. Med en superkjendis. Helst en som dør snart, slik at du sitter igjen med alt han/hun har jobbet for hele livet å rett og slett bare være en "gratis passasjer."

MEN, gjør du det er det store muligheter for at du ikke kan stå for denne plakaten her:

Å det er jo litt synd. For den er jo litt superkul.

HAHA. TENK PÅ DET DU!!!!!

Ja, er ikke jeg bare verdens mest reflekterte menneske så kall meg gjerne en krakk, eller skyv meg gjerne under teppet også for den slags skjyld. (Legg merke til de meget så gjennomtenkte utrykkene jeg bare fletter så fint inn i språket mitt)

 

-Why

Én kommentar

FITTA

30.sep.2010 kl.14:12

Så finnes det også et lite ordtak som jeg synes det er viktig å tenke på en gang i blant;

"Vennskap er noe man tar vare på, og ikke bruker kun når man selv trenger det"

Jeg trenger også hjelp fra tid til annet. Men da er det plutselig ingen å spørre? Hmf. Rart med det der!

Skriv en ny kommentar

hits