Tacolol

Når jeg blir stor skal jeg bli rik. De sier at lottomillionærer ikke er som andre millionærer. Men vet du? Jeg tror ikke heldig-griser som vinner på å trykke på rødekorsknappen på panteautomaten på rematusen er som andre heller. Ikke de heldige jævlene som finner den hellige gulltabeletten i sun maskinvask og stikker av med 200 000 heller. En ting vet jeg ihvertfall, når jeg blir millionær (legg merke til optimismen) kommer jeg ikke til å være som noen andre i hele verden fortenk. Så kul er jeg lizzm.

Når du bruker mer tid på å tenke på hvor digg det hadde vært å vinne en stor pengesum vet du at du har for mye tid til overs. Selv om noen hevder at man faktisk kan tenke seg rik. Men jeg vil ikke være rik. Jeg vil bare ha nok til at jeg slipper å tenke på hvordan jeg skal få endene til å møtes. Det er vel ikke så mye å be om?

Jeg har sett for mye TV...

 

Men det går bra. For jeg har studieuke. Må bare finne selvdisiplinen.

Kebab kattene mine er borte igjen. Om det er på eventyr eller om de ligger plasert mellom salat og hvitløksdressing gjenstår og se. Men jeg vil at de skal komme tilbake. 

 Åsså har jeg lyst å skamp*** lånekassen i R****

-Takk. Det var alt .

 

 

-Why

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits