I WANT

Nå er studenttilværelsen blitt så hard å overleve at det er på tide med en ny wishlist.

Så kjære stemor, vennligst forklar pappa at jeg trenger dette kameraet til fotofaget vi skal ha etter jul.Dessuten trenger jeg flere skolebøker, da stipendet uventet tok en brå slutt før jeg fikk kjøpt inn de mest nødvendige.

Ikke send meg penger, da det er noe jeg fortsat er dårlig på å fordele/bruke på den rette måten.

 

Jeg trenger også hjelp. Ikke sånn hjelp som betyr at jeg vil dø og du må hjelpe meg til å leve, men mer sånn:

Jeg hadde gratis prøveperiode med Word på Macen min, og så er det slik at nå får jeg ikke til å installere den ekte versjonen. Som forøvrig kostet meg 1299,- norske kroner. Anyone? Er ganske sikker på at Omana skrytte sånn av at hun var flink med Mac. Omana? Får ikke skrevet nyhetsartikkelen min uten Word. Eller, jo, men nei. Skjønner?

 Nå har det seg slik at det er bare akkurat en måned til jeg har bursdag.

Jeg elsker å ha bursdag. Så da kan jeg vel bare kjøre på med å ønske meg mer? Fint det.

Da vil jeg starte bursdagsønskelisten min med å ønske meg penger likevel. Søren.

Så fortsetter jeg med å ønske meg.... Hold your breath... Boremaskin. Eller drill. En sånn:

 Såååå ønsker jeg meg en lysekrone. Fordi lampa vi har nå ser fortsatt ut som den hører hjemme på en mental institution. Ikke at det er heeeelt feil for oss to som bor under den lampa, men vi kan i alle fall prøve å late som vi passer bedre til å ha en lysekrone. Så da ønsker jeg meg en som ser cirka sånn ut:Neida. Den skal se sånn ut, og den får du kjøpt her :Og når vi først er inne på det, pappa (eller stemams), jeg trenger en polakk til å henge den opp, og da kan jeg vel bare ønske meg en polak som kan henge her i cirka en uke? Ja, da gjør jeg det. Vedkommende må nemlig henge opp lyekronen og feste kjøkkenbordet til veggen igjen, men ikke med min rosa drill, den blir ikke lånt ut. Så da får vedkommende ta med eget utstyr, ok? Og dersom vedkommende vil, trenger taket å bli pusset litt og malt to ganger.

Fryseren fungerer ikke enda heller, fordi den dagen jeg ringte kundeservice så måtte jeg vente i over ett kvarter, så ble det helt stille i andre enden da pausemusikken sluttet, så sa jeg på tull til Bella: "Sitter vel en pervo i andre enden å hører på at vi sitter å snakker nå!" Og så bare: la den i andre enden på. Whops.Derfor kan polakken fikse fryseren også.

Neste sak på lista er dette speilet, som du kan kjøpe her:Fint, ikke sant? Ja.

Ellers er gavekort å foretrekke. På Acne, BikBok, Steen&Strøm, Bianco og OsloInk. For å nevne noe.

Ønsker meg et liv også, kom det fra Bella. Takk.

Åja, og en ny jakke. Den får du kjøpt her.Og skoene på bildet. De er på Steen&Strøm. Så derav gavekortønske derfra. Fordi jeg har ikke brune sko.Eller grønnbrune.

 

 

Dersom du som leser dette tror at jeg tuller når jeg skriver denne ønskelista, så gjør jeg ikke det. Dette er fullt alvor.

 

Mamma, min kjære mamma som akkurat har hatt bursdag og ikke fått noe mer enn blomster fra meg, jeg ønsker meg at du/dere kommer til Oslo en helg snart. Det hadde vært fint.

 

Vil ha ny veske til Macen min, fordi noen mistet to Godt&Blandet-godteribiter oppi den jeg har nå, og de har smeltet seg fast i den nåværende veska som jeg fikk/stjelte fra min stefar. Ønsker meg derfor denne:Den er også på Steen&Strøm. Og jeg har ikke fått betalt for å skrive dette innlegget. Ikke av S&S selvom det kanskje virker sånn. I wish.

 

ØNSKER MEG EN JOBB. Helst i media. Anyone? Særlig du, Lars. Sånn at jeg kan skrive for denne avisen. Smisk.

 

Slenger med et bilde av megselv for å gjøre bloggen interessant og kommenterbar. Hint.Kommer ikke på mer jeg ønsker meg nå, fordi selvom det kanskje virker sånn, så har jeg det meste jeg ønsker meg. En flott samboer, familien min, gode venner, skole, pulverkaffe, nudler, en jeg trenger. Og så bortetter.

 

Dagens ord: Den som leter etter lykken kan bare snu med en gang.

 

- wonder

 

 

 

 

11 kommentarer

Ingrid

05.okt.2010 kl.14:08

Kul blogg!!!

thewonderwhys

05.okt.2010 kl.14:20

Ingrid:

Wow, ser ut som mitt alter-ego i Sverige sitter å kommenterer på sin egen blogg. Awesome!

Omana

05.okt.2010 kl.14:36

hahaha din nørd! litt vanskelig å instalere den for deg når jeg ikke ser hva problemet er, men du kan jo bruke sånn gratisversjon på å skrive det i mens, openoffice.org! Hva skriver du forresten? Jeg kommer ikke på noe bra tema! :(

Hilsen bigMAC

Lorentine

05.okt.2010 kl.18:44

syns den første lysekrona va finast! Den vil i ha:) gavekort på oslo ink skal bli, men da ska i bli ma og tusje me au:) love u..

05.okt.2010 kl.19:26

Hehe, en del av de tingene jeg kunne tenkt meg og! Godt du har bursdag snart da :)

og vet du, har leti lenge etter speil, og i dag tidlig bestilte vi det speilet du har her( fra skeidar right?) om det ikke passer i stuen vår, så kan jo du få det- hehe...

Forresten nei, det SKAL passe hos oss, gleder meg til å få det ;)

thewonderwhys

05.okt.2010 kl.20:47

Omana:

Let me inform you:

Jeg hadde prøveversjonen av office 2008 for mac. Så kjøpte jeg en lisensnøkkel, men når jeg skulle installere den så stod det at jeg måtte fjerne en tidligere versjon føst. Så slettet jeg BARE Word. Og så fant jeg ut at jeg hadde skrevet feil nøkkel, og nå har jeg bare de tre andre, fordi Word er bortevekk fra Macen. Tror jeg. Whatever, jeg har lastet ned gratisversjonen av iWork. Lol. Så jeg klarer meg til vi møtes på mandag. Men da er det up to you!

Jeg skriver ikke enda, men skal begynne imorgen. Tenkte å skrive litt om det norske rettssystemet. Kjempekjedelig. Du kan jo skrive om NSB, for de suger. Og du reiser masse med de. Og så kan du skrive at du egentlig vil bo med meg i Oslo :D

Hilsen NewMac

thewonderwhys

05.okt.2010 kl.20:48

Anonym:

Fra Skeidar ja :) Håper det ikke passer, hihihi..

thewonderwhys

05.okt.2010 kl.20:49

Lorentine:

Den var egentlig ganske fin, men har så masse annet som er rosa vetdu :)

Tusjing - here we come! I love u!!!

carolinesandelin

05.okt.2010 kl.22:05

sv: De er fra Forever 21. Kjøpt i USA. er de ikke fine!:) hehe fin ønskeliste du hadde der ja! Får satse på du får noe av det da:)

ferietips

07.okt.2010 kl.09:41

Mye fint her, kan ikke se at ferieturen våres er på lista?! ;) hehe...

Godt du har bursdag snart da!

Forresten det speilet ville jeg og ha til leiligheten,var helt forelsket,men når jeg så det live-no no...Det er dobbelt så tykt og skikkelig PLAST :S

Passet ikke inn her ihvertfall...

Have a nice day!:)

thewonderwhys

07.okt.2010 kl.12:31

ferietips:

Skal rdigere innlegget nå ;) Kom på at jeg ønsker meg sykkel også, haha.

Har slengt inn en femukerskupong nå, så om jeg vinner så skal jeg ta med deg :D

Har ikke sett speilet live jeg. Søren da.

Have a nice one selv ;*

Skriv en ny kommentar

hits