FML.COM

Du vet når det er en slik dag. En slik kald, hjerteløs, sjel-skjærende,negglebitt-jaktende, kjiptrusa dag som bare driver å tester hvor grensen din for tålmodighet går. Grensen min har nesten gåttt som en bøtte fostervann i en hjemmefødsel situasjon i dag. (Hva enn det måtte bety)

 

I går da... I går så begynte det hele med at ting ikke gikk etter planen. Åsså etter det så bare ballet det på seg. Men isteden for og balle seg rundt meg som en deilig varm og beskyttende ull-genser bare ballet det på seg som fra en snøball til et snøfjell. (brrrrr) Eller en isbree... For å PRØVE å relatere dette LITT til Geografi.

Å så ble jeg stressa. Dessverre funker det da sånn at når jeg stresser klarer jeg aldri å sovne. Så jeg var våken. I seng, men våken. Det betyr at jeg sovna rett før jeg skulle stå opp kl 07.00 slik at jeg våkna kl 08.45 ish isteden. Det betyr at jeg ikke rakk timen min kl 08.50. (Geografi for den som lurte.) Men jeg dro på skolen alikevell jeg. selv om verden er ond og jobber imot meg. så jeg mentalt kysset Ingrid i panna før jeg trippet avgårde i vinterkulda.

-Trikken var selfølgelig forsinka i alt morgen kaoset. Åsså når trikken først kom da, så ble jeg bare SÅ glad fordi jeg fant et ledig sete! HURRAAAA. Lykken har snudd tenkte jeg i mine stille tanker i det jeg deiset ned i sete med et fornøyd glis!

Den gang ei ....

3 stopp senere var det selfølgelig en bil som hadde feilparkert og satte en stopper for hele trafikken. Så der ble vi stående i noe som føltes som en evighet. Et fortapt liv senere små jogget jeg inn på skolen, en super kjapp tur innom kaffemaskinen for å VÅKNE litt.

Men vet dere hva jeg fant ut da? Jeg har ikke undervisning i dag!!!!! ( Dette fikk jeg vite først når jeg trykkte på kaffeknappen og ble 5 kr blakkere!)

-Uflax sa severin severen...

Det er ingen skam og snu?

 

ps: Grunnen til at jeg ikke visste at det IKKE var undervisning i dag var fordi at sist uke vet dere.... Så hadde jeg en superviktig Geografi time... Så jeg satt oppe hele natten for å lese.... Åsså da, sovna jeg RETT før skolen begynte.

Lurt?

-Tisselurt.

 

Dagens tips: ???

Kan du please gi meg et, for jeg trenger det tydeligvis sårt for å ikke legge meg ned å leke død akkurat nå.

-På forhånd takk.

 Uansett.

-5 kr blakkere eller ei... Jeg fant vegen hjem igjen. Havna selfølgelig ved siden av noen burka damer på trikken som bare kunne snakke tegnespråk og lage høye klikke lyder med tungen og noe som minnet om en druknet katt som ikke ville slippe taket. Men ...  Det er bare en slik dag vet dere...

MEn vet dere.... Det er viktig og huske på:

 

Uansett hvor jævlig kjipt livet ditt er.. Er det Alltid noen som har det værre :-D

-Why... Oh, WHY?!?

2 kommentarer

Ingrid

21.okt.2010 kl.10:25

Du kan jo alltids komme hjem og få kaffe med meg, for så å dra på tur litt senere, etter at du har dusjet lenge og fresha deg opp? <3

Daniel Niazi

21.okt.2010 kl.14:58

Fin blogg!

Skriv en ny kommentar

hits