Gjør en god gjerning du også!

God morgen i eftermiddagen!

 

Siden jeg satt oppe med geografi leksen til kl 09.00 i dag tili, etter jeg var ferdig på jobb kl 04.30, følte jeg meg så supernørd at jeg var klar til å hvile hode på puta i et par timer. Lite visste jeg om at jeg kom til å drømme at jeg ble skutt to ganger, og sove helt til klokka nesten var 19.00.

Da jeg ruslet inn på kjøkkenet, sto Ingrid, som den husmora hun er, over grytene og lagde middag til oss.  Hurra tenkte jeg. Livet er herlig!  Men så innså Ingrid at hun hadde GLEMT å kjøpe guacamole!!!!!

Jeg så livet ble sugd ut av henne. Så jeg sa: " Jeg kan godt gå og kjøpe for deg jeg!!!"

Så jeg trippet avgårde til butikken for å kjøpe... dam di dam di dam... Åsså kom jeg på Kiwi med mine 40 kr. Utfordret skjebnen og tok en boks med grønt, og en BURN boks. For jeg trengte jo litt energi. Åsså kom jeg til kassen og innså at det ble 47 kr. Søren...

Den søte gutten i kassen bare "Hmm... kanskje jeg har 7 kr til deg", og så smilte han!  Etter febrilsk leting i lommene skjønte vi fort at han bare hadde 5 kr. MEN, DET VAR TANKEN SOM TELTE :-D Herregud for en deilig dag. Det er bevist en gang for alle. Do good things, and good things will happen to you!!!

Én kommentar

Sofie

02.nov.2010 kl.19:22

Karma vett, er noe i det :)

Skriv en ny kommentar

hits