SÅNN INNLEGG DERE FRA RAUMA VIL LESE, part two

Jeg har ikke kjørt en svart mercedes på 17.mai. Jeg har heller ikke sett stygt på noen. Selv om jeg sletter folk fra face, og fra livet mitt, betyr det ikke at jeg gidder å bruke energien min på å se stygt på deg. Ikke snakk om meg til noen.
Du derimot, du har sladra på din "beste" venninne. Grunnen til at jeg setter ordet i hermetegn er at det er så vanskelig å vite med dere swingers. Du har vært falsk, og du mistet dine egne meninger og motet ditt et sted på vei til byen.
Kjæresten din er mest sannsynlig utro mot deg, og du er ikke så kul fordi om du prøver veldig hardt.

Din partner in crime er heller ikke kul. Dere ligner litt på Beavis og Butthead sammen. Og jeg ler inni meg. Og utenpå. Høyt.

 Så - siden dere har plukket ut meg - sikkert blant flere andre - så har jeg plukket ut dere, blant flere andre.

Det er mer i vente enn dere tror, så hey!

 

Og forresten, selv om jeg har slettet deg fra face og jeg er eldre enn deg, så betyr ikke det at jeg hater deg. Det betyr bare at jeg misliker deg sterkt, og mest sannsynlig, nei, forresten, helt garantert er det din egen feil. Ta ansvar for egne handlinger, jeg orker ikke å si fra om at "hei, du, kan du slutte å klø deg i rævva eller, du står i ett glasshus" - for enkelte ting må du skjønne selv. Forventer altså ikke store greiene av noen, bare at venner oppfører seg deretter.

 Dessuten har jeg fått nyss i at noen angrer litt på enkelte handlinger de har gjort. You know my number. Men det er kanskje ikke så lett å trykke på touch screen-telefonen? Vel, min touch screen er knust, så begynn å grin!

 Gleder meg til å komme hjem til jul.

 

PS:

 

 


2 kommentarer

tomander

24.nov.2010 kl.18:26

va fole t drama hær no. :P

thewonderwhys

24.nov.2010 kl.18:45

tomander:

Ikke sant? Du ble nesten litt redd, du også? ;)

Skriv en ny kommentar

hits