Interiør

Nå har jeg bestemt meg. Fordi jeg var på besøk med Malene. Eller, mammaen hennes da. Men jeg skal bytte stil i leiligheten. Vil at alt skal være hvitt, lyst og lunt. Så derfor ønsker jeg meg dette:

 HERFRA.

 

Og denne, fordi det blir så koslig på soverommet .

 

 HERFRA

 

Dette:

 HERFRA - i svart, fordi det har jeg allerede.Bare ett. trenger ett til. Minst.

 

Og denne:

 HERFRA

 

Okei? Takk.

 

- Ingrid Pingrid

 

 

6 kommentarer

justpretend

04.jan.2011 kl.23:31

eg å bestemte mer for og ha hele(såverommet) da hvitt :) mangen sa d var vanskeligt å såve da, men eg merket ingen forskjell.. vart ganske lunt og koseligt, med himmelseng og hvite pelspledd å greier , det blir sikkert kjempefint etterpå skal du se! =)

Sofie

05.jan.2011 kl.07:26

Lekkert :D Vi har den kommoden på badet, ikke dum den, men ufattelig stygge knotter... De fikk ikke lov til å være lenge på min kommode ;)

thewonderwhys

05.jan.2011 kl.15:24

Sofie:

Helt enig, men den er overkommelig i pris, og det er så mange fine butikker på nett som har fine knotter! :)

Sofie

05.jan.2011 kl.16:55

Ja, kommoden i seg selv er kjempefin og skuffene er kjempestore, så det er plass til alt :D Knotter finner du alltids ;) Kremmerhuset har et stort og fint utvalg! Hvor i huset tenker du å ha den?

thewonderwhys

06.jan.2011 kl.12:16

Sofie:

«Huset» var vel å ta litt hardt i, hehe. Men tenkte å ha den på stua. Er det den samme du har i gangen i huset ditt? Den var fin, men litt høy til der jeg har tenkt å sette den.. Typisk meg å ikke sjekke høyde, lengde eller størrelse, så kommer jeg hjem med noe som ikke passer noe sted. Hehe :)

Sofie

06.jan.2011 kl.16:28

Nei denne har vi på badet, er en annen en i gangen, og den er en del høyere :)

Skriv en ny kommentar

hits