SVIKERVENN ROCKON

Har dere noen gang hatt den følelsen av å ha en virkelig god venn? En venn du har hatt hele livet? En venn du har kjent, fordi vedkommende alltid bare har vært der? En venn du kranglet med når du var liten, fordi du egentlig var hemmelig forelsket i vedkommende som åtteåring? En venn du ikke snakker med så ofte, men som du vet alltid er der? En venn som bodde i samme nabolag, en venn som hadde dongerijakke og hockeysveis? En venn som var av det motsatte kjønn? Var... En venn som var..

Jeg har hatt den følelsen. Den vennen.

Det kjipe er at den vennen kan kjøpes for en øl. Han kan si at du er verdens tøffeste jente. At du har bein i nesa og alltid stiller opp. Han kan si at du alltid kommer til å være hans venn. Han kan gi deg et smykke som skal få deg til å tenke på han. Det kjipe er at det smykket er kjøpt for tjue kroner på martna'n, og det betyr ikke en dritt. Det er av billig metall, og blekner med tiden. Skulle ønske jeg fikk en øl i stedet for det stygge smykket.

Plutselig sitter den vennen og baksnakker deg. Kjøpt og betalt. En øl. Det var det vennskapet. Nå er du tilbakestående, du trenger psykologhjelp, du prøver å fremstå som perfekt. Du er rett og slett udugelig. Du og dine.
Det som er så jævli morsomt, er faktisk et ordtak de har borte på de engelskspråklige kontinenter:
What goes around comes around.

Du kan også si det på godt norsk: Du kødder med feil person. Og feil person "sine". Sine venner, sin familie.
Det var en gang en venn. Så var han plutselig borte. På flere måter. HEHE.

  

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Dagens ord: Den som driter i andres hus, får sitt eget brent ned.

 

 

- Ingrid Pingrid

2 kommentarer

- How

29.jan.2011 kl.14:46

Faen, så irriterende da å bedratt på den måten :( Og trist...

I må innrømme nåkkå Ingrid Pingrid. I òg he baksnakka d... :o

Når i står bak d så lene i me over t nåkken og kviskre; "sjå kor fin ho Ingrid Pingrid e på håret" eller "la du merke t kor søt ho Ingrid Pingrid e når ho smile".

God helg:)

thewonderwhys

29.jan.2011 kl.15:00

How:

Er ikke du bare søt da:) Made my day!

God helg, secret admirer..

Skriv en ny kommentar

hits