«NÅJAAAAAAA»

Nå er det slutt. Har jeg hørt. Men jeg er en ustabil hore, så hva vet jeg. I følge likheten selv. HEHE. Heldigvis ikke så lik. Men altså, poenget mitt er at jeg hater når folk bruker ryggen min som meldingsboks. Som bildet på en tidligere blogg beskriver så fint: My back is not a voicemail, say it to my face.

Ja? Så gjør det da, hoe. Nå har du ingenting igjen, og du har aldri hatt noe å stille opp med heller. Bare baksnakking i flott selskap. Men der synker du så lavt at det er greit. Nå er det min tur. Og den turen blir lang.

La oss begynne med hvor mye jeg misliker at folk/mennesker uten hjerne snakker dritt om meg foran yngre familiemedlemmer. Der går grensa. Greit, du har ikke så masse annet enn luft mellom ørene, men hallo? Nei søren, du har ikke sosiale antenner heller. Crap, I forgot.

 Uansett, det var ikke den dusten jeg skulle blogge om i kveld.

 

Det var den andre. Som snakker dritt foran fine folk. Som ikke kan skrive annet enn «Takk :)» til sitt forsvar, og som ikke kan stå for det vedkommende sier. Eller gjør. Det var den personen som sender melding til andre for at de skal lese innlegg på bloggen min. Den personen som følger med bloggen i skjul, med andre ord. LOL. Nå lyser den røde varsellampa som bare det. Blinker og uler, som en flokk med varulver under fullmånen. This is what you waited for.

Folk forandrer seg. Heldigvis ikke på to dager, så i skrivende stund har jeg mitt på det rene. Men det har ikke den personen. Vedkommende har bæsjet på leggen, som vi sier det så fint i hjembygda. Time will show.

Heldigvis kan jeg gå i selskap med hevet hode, uten forstyrrende element rundt bordet. Jeg kan smile, le og ha det fint. Jeg slipper å forklare at jeg har hatt sex med broren til typen, eller begge brødrene, for det er ikke jeg som har det. I dette tilfellet. HEHE. Jeg slipper å forklare at det forstyrrende elementet har det, fordi jeg synker ikke så lavt. Jeg heiser ikke flagget mens skipet synker, jeg sitter i livbåten ved siden av.«Oisann, der synker de ja.. Ja ja.. Life's a bitch.»Snakkes i helvete.

 

Dagens ord: Informasjon er ikke kunnskap, og ryktebørsen er ikke informasjon engang.

 

- Ingrid Pingrid, on a roll


10 kommentarer

Ingeborg Gulla

30.jan.2011 kl.00:17

god natt! :)

thewonderwhys

30.jan.2011 kl.00:37

Ingeborg Gulla:

Natta ;*

Sofie

30.jan.2011 kl.12:23

Gud, jeg blir så nysgjerrig på hvem det er :p

thewonderwhys

30.jan.2011 kl.12:33

Sofie:

Hehe, du får bare lure :) Hihi, kan ikke henge ut folk med navn her på bloggen, selv om det frister. Siden jeg blir hengt ut i alle andre sammenhenger, HEY!

Sofie

30.jan.2011 kl.12:38

Ja jeg lurer jeg.. Tror jeg vet hvem du snakker om i forrige innlegg, syns jeg har sett det bildet før, uten at fjeset var redigert :)

thewonderwhys

30.jan.2011 kl.13:15

Sofie:

Hehe, tror ikke du vet hvem det er uansett.

Forrige innlegg ja, var ikke det smart? ;) Som man reder ligger man.

onyourhead.blogg.no

30.jan.2011 kl.14:29

i know :)

thewonderwhys

30.jan.2011 kl.15:40

onyourhead.blogg.no:

Of course you do, babe!

Louise

30.jan.2011 kl.21:23

Du e knallhard!! Me like :)))

thewonderwhys

30.jan.2011 kl.22:03

Louise:

Thank you, thank you. You're faaar to kind;) Hihi..

Skriv en ny kommentar

hits