SØTE?

I går, vet dere, i går så skulle Siv på skolen en tur. Så ladet telefonen hennes ut. Jeg tenkte ikke så mye over det. Men da det hadde gått ni timer, tenkte jeg som så: Siv er ikke såååå glad i skolen. Hmm.
Derfor ringte jeg på skolen hennes. Problemet var bare at jeg nesten ikke har stemme, så dama i andre enden trodde sikkert det var en dårlig spøk.
- Hvordan ser hun ut da?
- Blondt hår, 1,65 høy (lav, hehe) og lik dialekt som meg.
- Hvilken linje går hun da?
- Idrett?
- Er hun pen?

ER HUN PEN for svarte?? Hva skulle jeg svart om hun ikke var det da? «Nei, hun er sjøstygg».

- Ja, hun er kjempepen og søt. Ring meg om du ser henne, takk.

 Se - så søøøøøt <3

Uanset, ingen ringte, og da ble jeg kjempebekymret. Siv er dårligere å orientere seg i byen enn meg, liksom. Det skal mye til. Så kom jeg på at hun sikkert hadde møtt en hun kjenner som jeg kom på var i byen. En flott jente som jeg ikke hadde nummeret til. Såå, da ringte jeg først en venninne av Siv og meg selv som bor i T-home. Så ringte jeg stepappaen til Siv. Og akkurat når jeg hadde send melding til den flotte dama, kommer Siv inn døra. Hehe. Ingen fare after all.

Jeg ble såklart mobbet av både Bella og Siv. Du er som en bekymret bestemor. Vel, jeg så for meg Siv ligge voldtatt i en grøft, og tenkte det var lurt å sjekke, mens de to der, de kommer ikke til å merke om jeg stryker med en vakker dag. Fint å tenke på. Hehehehe. I dag fikk jeg en lapp:

 For det første er jeg ikke så søt om dagen, og for det andre kommer jeg til å bekymre meg uansett. DepreSiv skal nemlig kjøre bil alene i dag. Skrekk og gru. Jaja, jeg ligger stemmeløs på sofaen og venter.

Var forresten hos legen tidligere i dag. Jeg har virus, halsbetennelse og feber. Fikk hostesaft da. Med opium. Neida. Poenget var at jeg gikk på Byporten i joggebukse, joggegenser (grønn sådan) og lue. Følte meg ganske så shabby når jeg slentret forbi butikken til Ørnulf Høyer.Men det blåser jeg i. Hehe. Tog du an?

 

Ønskeliste:

- Paracet
- Ibux
- Suppe
- Hostesaft/dop
- Sovetabeletter
- En frisk kropp
- Energi
- Lollipop
- Medlidenhet og pleie
- Noen som kan kose hår

 

- Ingrid Pingrid

8 kommentarer

Sofie

11.feb.2011 kl.12:30

nommen, stakkar lita, skal komme å pjuske deg i håret jeg! god bedring!!

thewonderwhys

11.feb.2011 kl.12:37

Sofie:

Jaaaaaa, gjør det da? Men du blir sikkert smitta. Huff. Takk for det <3

Ine

11.feb.2011 kl.14:17

Hehe! Dåkker e søte begge to :D. Daaaakar Ingrid som e sjuk! Der fikk du litt medlidenhet som du ønska d ;). Pleia får Siv ta se av :p. God bedring!! :):)

thewonderwhys

11.feb.2011 kl.15:37

Ine:

Du e søt du å :) Takk for medlidenhet.. Siv e en utmerket pleier!

Takk takk takk ;*

Birgitte

11.feb.2011 kl.15:55

Haha, de burde jo bare være glad for at du bryr deg så mye! :) Stakar, halsbetennelse er noe dritt :S Masse god bedring!!

thewonderwhys

11.feb.2011 kl.16:00

Birgitte:

De er nok det, bare liker å erte meg:) Takk for det!

Siv

11.feb.2011 kl.22:24

aaaw! Søte, passepåen min:) No e d i som e litt bekymra... Du e sjuk å IKKJE HEIME?! :/ Leite aksjon om du ikkje gir lyd fra d innen klokka 23.00.

thewonderwhys

11.feb.2011 kl.23:55

Siv:

Heime nooo! :D

Skriv en ny kommentar

hits