Oslo. Hjerte.

For en hærlig dag!
Hvordan kan jeg ikke være glad, jeg mener... Det regner. I går var det sol, og dagen før der snø. Jeg har fått opplevd tre forskjellige værforhold på tre dager.

Dessuten er livet hærlig fordi...


Etter jeg barberte bort masse (masse, hahaha, det var å ta i) hår fra hodet, har jeg blitt stemplet som lesbisk, og dermed slipper jeg alle innpåslitne mannfolk. Jeg er i alle fall bifil, sier JL.

Så har jeg opplevd snart hele Oslo. Og det er ingenting som er bedre enn å komme hjem til Grønand etter å ha tatt en tur lenger oppi høgget. Bortsett fra at jeg ville ta med meg denne pusekatten hjem:

 Neste gang.

 

Dessuten har jeg lest samfunnskunnskap i fem timer. Og skrevet.Kunnskap er makt, vet dere. For en flott dag. Jeg har til og med slukt en hel pose Maarud Superchips Paprika, men er like tynn?!? Elsker å være meg. (Jada, jeg skal trene i morgen.) Nå skal jeg sette Get-boksen på det jeg vil se, så kanskje jeg sovner i den store, deilige, rosa sofaen min. Alene. I godt selskap. Ehe.

I love Oslo. Og meg.

 

- Ingrid Pingrid

2 kommentarer

Sofie

02.apr.2011 kl.10:07

...men er like tynn. Jeg hater deg <3 Jeg legger på meg bare av å kjøpe posen. Sukk. Tror jeg må ut å løpe meg en tur :)

thewonderwhys

02.apr.2011 kl.16:46

Sofie:

Det var ironi, altså. Jeg fikk den koselige kulemagen :D

Du er flinkere enn meg uansett, dessuten er du sunn på innsiden også <3 Det er ikke jeg. Ikke litt engang.

Skriv en ny kommentar

hits