Dumme, dumme folk

Herregud, hva er det med folk, og alt annet forsåvidt, om dagen? Ja, det er sol og vår. Ja, jeg skal sikkert være kjempeglad. Men det er jeg ikke.
Det er så mye som irriterer meg. (Som vanlig, tenker du. Jada.)
For eksempel så irriterer det meg at jeg har lagt på meg i påsken. Faen, det er jo min feil. Kan vel ikke si noe på det da. Men jeg irriterer meg over det meste. For eksempel at når jeg skal gå på skolen på rollerblades'a mine så er det SAND overalt. Hvorfor har ikke noen kosta etter vinteren?!?! Jeg leste til og med på nettet at nå skulle de virkelig rydde. De brydde seg ikke om det sto biler i veien, for da skulle de fjerne bilene med sånne Viking-biler. Men neida. Jeg tryna nesten fordi det satt seg en liten stein mellom de to abec5-hjulene mine.


 

Så hater jeg iPhonen min. For det første er den svart. Og jeg har hvit Mac, så da vil jeg ha hvit iPhone. Nå har den kommet i hvitt. Men jeg har fortsatt svart. Lurer på om jeg får en hvit på forsikringen dersom min svarte tilfeldigvis blir ødelagt? Ehe. Neeeeida. Jo.
Og så hater jeg den, fordi hver jævla gang jeg ringer noen, så bestemmer den seg for å "slå av" signalet sitt. Lenge. Og så, etter at jeg nesten har kasta den i veggen fjorten ganger, sa glimrer den med å skyte signalet opp til full dekning.

Horetelefon.

 

Og så hater jeg bankkontoen min. Hvorfor er den tom hele tiden? Den bare tømmer seg selv. Og alle regningene som kommer i posten, de bare fortsetter å komme?!?!?! Jeg er så glad jeg ikke har våpentillatelse i dag. For da, dere. Da.
Legg merke til hvor BRA signalet er, sånn generelt. Nei.

 

Jeg lurer på å søke jobb som påskehare.For da slipper jeg å leve livet mitt. Det er nemlig sånn jeg føler meg nå. Som den haren der.

 

Vet dere hva jeg trenger nå? Bortsett fra en million kroner, selvfølgelig. Jeg trenger dette trynet her:

Dagens ord: Don't let me get me.

 

- Ingrid Pingrid

2 kommentarer

29.apr.2011 kl.10:00

Milla smila t d :)

thewonderwhys

29.apr.2011 kl.10:16

Anonym:

Flaks <3

Skriv en ny kommentar

hits