Nok nå...

For et hardt liv. Seriousely. Sov skjevt i natt, så nakken min er stiv. Og nå har jeg vondt i foten. Bandasjen kan ikke bli våt heller, fordi det er fri inngang for bakterier til såret mitt, visstnok. Nevnte jeg at det pissregnet i dag?!?
Så har jeg vondt i høyrearmen etter sprøytestikkinga. Hater den litt, for hver gang jeg tenker på hvorfor jeg har vondt, så tenkter jeg på spøyter, og så blir den enda vondere. Har vondt i venstrearmen også, men det er min egen feil, så det går liksom bra. Men den skal jo vaskes to ganger for dag, og det er en heller dårlig kombinasjon men høyrefoten, som ikke skal bli våt. Herregud, hvordan skal jeg klare meg fremover? Hehehehehe.
Mamma ringte i går vettu, og så begynte vi å snakke om sprøyter OG blodårer (dårligste kombinasjonen ever). Som dere kanskje vet (eller ikke, samma det), så sovner venstrefoten min når jeg ser/tenker på/snakker om en av de to (sprøyte eller blodårer) - så da satt jeg der uten en eneste fungerende kroppsdel. Lol.Sliten. Hjelpesløs. Men hallo - DET GÅR BRA, FOLKENS! Smilefjes.

Hatt besøk av "lillesøs" noen dager også. Trivelig.Vi lagde kjøttkaker, for det er det beste Vilde vet. Cirka. Eller, jeg lagde kjøttkaker. "Lagde". Hæhæ.Takk for mat, lille.

Ellers så later jeg som jeg er flink å lese til eksamen.

Ooooooops, feil bilde.

 Åsså i går så ringte pappa også, og han bare:
- Neste gang du skal hjem midt på natta tar du heller taxi enn å gå! Du får legge det inn i budsjettet ditt dersom du skal ut på livet!!!
Og jeg bare:
- Budsjett, hva er det? Eeeeeh...
Og pappa bare:- Come on! Skjerp deg! (Skikkelig oppgitt, liksom.)

 

 

 

 

 Sneiks.

 

Frustrasjon er en følelse som ofte fremkalles når man ikke kan nå et personlig mål. Dette gjør seg i særlig grad gjeldende hos personer med høye krav til seg selv eller sin egen utførelse av en oppgave, men de aller fleste opplever frustrasjon til tider. Ofte er mye ansvar, høye krav til seg selv eller høye forventninger en årsak til at frustrasjon oppstår. Ordet kommer av latin frustratio («skuffelse»), som igjen kommer av frustra («forgjeves» eller «bortkasta»).

 

 

- I. P.

10 kommentarer

Je!

31.mai.2011 kl.23:55

Ja, du veit nok en gang ka i meina om denna saken! I e HEILT enig med far din, en fornuftig mann hørtes d ut som. Jajajaja, "i skulle bare", i veit:)

thewonderwhys

31.mai.2011 kl.23:55

Je!:

Jeeeeeeeeeeeeejeeeeeeeeeeeeeee <3

Sofie

01.jun.2011 kl.08:30

Haha. Dauer. Fin sleeve da, jeg vil se meeer! :D Kommer ikke helt over han saiko'n som slica deg opp, har du ringt ÅA?

vilde

01.jun.2011 kl.10:04

Takk for mat ja ;* du va flink ü

Håpe nudluan smaka godt æu : )<3

thewonderwhys

01.jun.2011 kl.10:31

Sofie:

Thanks. Den er ikke ferdig enda, får vente til den er det ;)

Nei, skal anmelde det først. Prøvde å nå politiet på tlf i går, men det var døfødt. Vi får se...

thewonderwhys

01.jun.2011 kl.10:32

vilde:

Hihi, kjeeempeflink ;p

Nudla e alltid godt. Først ska i spise karbonade, haha! <3

Alice

01.jun.2011 kl.13:59

Nice day ;)

thewonderwhys

01.jun.2011 kl.18:56

Alice:

Reeeeally nice ;)

Onkel i Moss

02.jun.2011 kl.10:07

Bra det gikk bra med deg,men støtter nok bror...Bare å innse at det ikke er Åndalsnesgatene du surrer rundt i om natten,iført lårkort og høye hæler...

thewonderwhys

02.jun.2011 kl.12:38

Onkel i Moss:

Men det skal ikke være nødvendig å tilpasse hva man har på seg, eller hvor man går. Greit, det er ikke trygt å gå alene, men jeg gjør det faktisk ofte etter jobb osv. I edru tilstand, med flate sko, men likevel. Dette var et overfall som kunne skjedd uansett.

Men ja - papsen skal få mange regninger ;) Moahaha.

Skriv en ny kommentar

hits