Eksamen

Vet dere hva? Jeg har endelig dusjet. Gikk to uker uten, og det er første gang jeg kan si at det var skikkelig godt å dusje. Jeg vaska meg innimellom altså. Ehe. Uansett, hygienen er på topp og alt det der. Så lurer dere sikkert på hvordan det står til med foten? Det skal jeg fortelle. Det står helt greit til. Det gror, det vil si DET KLØR. Har så sykt lyst til å kløøøøø. Men nei. Og stingene sitter fast i alt mulig, så jeg går fortsatt med plaster-ting-greie på.Ser ikke så ille ut lenger. Piece of cake å ta i mot ni nålestikk for dette.

Uansett da, så har jeg hatt eksamen siste uka. Mappeinnlevering. Gikk fint. Signed, sealed, delivered. Ligger i skrivende stund og leser til kunskapseksamen som er på onsdag. Og den skal også gå fint. Så er det sommerferie.Moi et Karianne - my lifesaver. Loooooooooooooooooooooooooooooove <3

Det pissregner nå da. Men det er bra. Det har vært så sykt fuktig de siste dagene, at håret krøllet seg og klærne til tørk ville ikke tørke. Dessuten er det bra siden jeg leser til eksamen. Bare ikke resten av sommeren blir sånn, så?

 JA - det er en plate du ser i forgrunnen. Og den er ekte. Og den leeeeever!
Det har den gjort i snart to måneder. I am so proud. Er du, mamma? Ehe.

Hadde forresten besøk av verdens fineste Lise også. Vi vår på BLÅ for første gang (i mitt tilfelle). Og selvfølgelig på Delicatessen da, men det skjønte dere vel? Dessuten fant jeg meg en ny venn. Han het Ronald. Grunnen til at jeg skriver het Ronald i stedet for heter Ronald er fordi han var en larve. Larver lever ikke så lenge vet dere. Så han er sikkert død. Jeg ble i alle fall tvunget til å sette han tilbake til familien sin etter en og en halv times godt selskap.

Sånn sov Ronald lenge. I forsterstilling (ja, dette er larvene sin måte å sove i forsterstilling på).

 


Alle de som sa jeg ikke skulle gå lang Akerselva kan brenne i helvete. Det er det lureste og fineste jeg har gjort siden jeg flyttet til Oslo. Tenk.

Nei, eksamen kaller. Dessuten skal jeg ut og kvele han som har begynt å bråke med en forbanna drill i bakgården!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Pingrid

2 kommentarer

Siv

18.jun.2011 kl.14:59

SA jo d va fint ma Akerselva :D hvis du ser bort ifra dei som ligg å søv overalt :)

thewonderwhys

20.jun.2011 kl.17:13

Siv:

Mmmmhm :)

Skriv en ny kommentar

hits